Δέλλας: «Σωστή αντίδραση μετά το 0-1»

Δέλλας: «Σωστή αντίδραση μετά το 0-1»

Gazzetta team
Δέλλας: «Σωστή αντίδραση μετά το 0-1»

bet365

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την κατάσταση η ΑΕΚ μετά το γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας.

Η Ενωση για πρώτη φορά φέτος δέχθηκε γκολ και έμεινε πίσω στο σκορ, γεγονός όμως που δεν της προκάλεσε πρόβλημα αφού η αντίδραση της ήταν υποδειγματική. Σε αυτό εστίασε και ο προπονητής της στις δηλώσεις του μετά το 3-1 του ΟΑΚΑ.

«Το ζητούμενο για μας σήμερα ήταν οι τρεις βαθμοί, μετά τη διακοπή που είχαμε. Θεωρώ ότι αυτό δεν ήρθε εύκολα. Μας δυσκόλεψε το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΣ νωρίς. Κρατάω όμως την αντίδραση των παικτών μετά το γκολ. Δεν υπήρχε πανικός. Προσπαθήσαμε και ήρθε το γκολ με το πέναλτι. Ήρθε και το δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε αδικαιολόγητα χώρο στον αντίπαλο. Σε γενικές γραμμές όμως είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Μου θύμισε λίγο το παιχνίδι κάποια περσινά ματς που προσπαθήσαμε να διασπάσουμε άμυνες κλειστές. Κρατάω τη νίκη και την αντίδραση των παιδιών ώστε να γυρίσουν το παιχνίδι, αν και κάναμε κάποια λαθάκια», είπε αρχικά ο «Τράι» και σε ερώτηση για το τι έφταιξε στο δεύτερο μέρος για την κακή εικόνα της Ενωσης σε ένα σημείο, απάντησε: «Ο αντίπαλος στην επανάληψη γύρισε το σύστημα σε 4-3-3, ρίσκαρε αρκετά. Εκεί κάπου οι δικοί μου παίκτες... χάθηκαν. Επανήλθαν όμως γρήγορα και αυτό είναι σημαντικό. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν πανικοβληθήκαμε. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, με κάτω τη μπάλα και όχι ανορθόδοξα. Είχαμε φάσεις για γκολ και είμαι σίγουρος ότι τα γκολ θα έρθουν».

Τέλος, για το αν μπορεί να αλλάξει η διάταξη της ΑΕΚ ώστε να χωρέσουν στην 11άδα όλοι (Μπουονανότε, Μάνταλος, Βάργκας), ο Δέλλας είπε: «Για τον Μάνταλο να πω ότι γύρισε μετά από έξι μήνες. Θέλει χρόνο... Μέρα με την ημέρα, χρόνο με το χρόνο. Κάνουμε ένα φιλικό την Τρίτη για τον Μάνταλο, τον Κορδέρο, όσους δεν έπαιξαν. Εχω τη χαρά να συνεργάζομαι με καλούς παίκτες. Το θέμα είναι να ξέρει τι πρέπει να κάνει ο καθένας μέσα στο γήπεδο. Το θέμα δεν είναι ποιος θα παίζει αλλά η ομάδα να μην έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα