Καστίγιο: «Μόνο ο Λεβαδειακός επηρεάζεται για Πουλίδο»

Δημήτρης Τομαράς
Καστίγιο: «Μόνο ο Λεβαδειακός επηρεάζεται για Πουλίδο»

bet365

Ο δικηγόρος του Άλαν Πουλίδο διευκρίνισε πως ο μόνος που μπορεί να επηρεαστεί από τις νέες εξελίξεις είναι ο Λεβαδειακός. Τι προέκυπτε από πλευράς Ολυμπιακού.

Ο Χάιμε Καστίγιο πήρε θέση για την ανακοίνωση της Τίγκρες και τα όσα υποστηρίζει σχετικά με την απόφαση του CAS. «Ο Άλαν δεν έχει καμία υποχρέωση να γυρίσει στην Τίγκρες. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να επιστρέψουμε ούτε να δώσουμε κάποιο ποσό. Ο μόνος που μπορεί να επηρεαστεί από αυτήν την υπόθεση είναι ο Λεβαδειακός. Η FIFA έχει δώσει την άδεια για να παίζει ο Άλαν στον Ολυμπιακό.

Το CAS απλά κοιτάζει το πως να συμβιβάσει τα πράγματα. Ο Άλαν δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μπορεί να παίξει κανονικά σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Λεβαδειακός θα είναι αυτός που θα λάβει ποινές από την FIFA και όχι ο Ολυμπιακός ή ο Άλαν», υπογράμμισε ο δικηγόρος του Άλαν Πουλίδο στα media του Μεξικού. O πρόεδρος της Τίγκρες, Αλεχάντρο Ροδρίγκες, επίσης τόνισε πως η υπόθεση θα... βαρύνει τον Λεβαδειακό.

Από τον Ολυμπιακό αυτό που προέκυπτε και την Πέμπτη είναι πως ο Άλαν Πουλίδο είναι κανονικά παίκτης της ομάδας. Πως δεν αλλάζει τίποτα μετά από αυτήν την απόφαση, ότι δεν θα υπάρξει καμία επίπτωση και πως την όποια διαφορά υπάρχει θα κληθεί να την λύσει ο πρώην σύλλογός του στην Ελλάδα με την Τίγκρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα