«9 εκατομμύρια για τον Σβαϊνστάιγκερ»

Ανδρέας Κωνσταντινίδης
«9 εκατομμύρια για τον Σβαϊνστάιγκερ»

bet365

Σε επιβεβαίωση των γερμανικών δημοσιευμάτων νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, που ήθελαν τη μεταγραφή του Σβαϊνστάιγκερ να κοστίζει πολύ λιγότερο στη Γιουνάιτεντ, προέβη η πρώτη ομάδα του Γερμανού χαφ.

Το δημοσίευμα της Bild στα τέλη Αυγούστου, ήρθε να επιβεβαιώσει η Ρόσενχαϊμ, η ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του ο 31χρονος μέσος. Τα πρώτα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για κόστος 21 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο το δημοσίευμα της Bild έριχνε το ποσό κάτω από τα 9 (8,9 για την ακρίβεια).

«Το κόστος ανέρχεται στα 9 εκατομμύρια ευρώ. Μας πιστώθηκαν τα δύο χρόνια, που ο Σβαϊνστάιγκερ αγωνίστηκε στην ομάδα μας. Θα λάβουμε την πληρωμή σε δύο δόσεις και αφού αφαιρεθούν τα νομικά κόστη, θα λάβουμε 19 χιλιάδες ευρώ» αναφέρει η ανακοίνωση της γερμανικής ομάδας, που ουσιαστικά επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της Bild, προσθέτοντας: «Λάβαμε την πρώτη δόση τον Αύγουστο. Είμαστε ικανοποιημένοι για την εκπληκτική καριέρα του Μπάστιαν και για το οικονομικό κέρδος που έχουμε ως η πρώτη του ομάδα. Για εμάς, είναι ένα κίνητρο για να συνεχίσουμε να δίνουμε βάση στις ακαδημίες μας. Θα χρησιμοποιήσουμε το ποσό για υψηλής ποιότητας ποδοσφαιρική εκπαίδευση».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα