Ξεκινά ο... Γολγοθάς του Ολυμπιακού

Ξεκινά ο... Γολγοθάς του Ολυμπιακού

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ξεκινά ο... Γολγοθάς του Ολυμπιακού

bet365

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επιστρέφουν στις προπονήσεις ύστερα από το τριήμερο ρεπό λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, ξεκινώντας την προετοιμασία για ένα πρόγραμμα... φωτιά.

Οι υποχρεώσεις των πρωταθλητών Ελλάδας και φέτος πολλές. Αγώνες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League θα κάνουν τους παίκτες του Μάρκο Σίλβα να πρέπει να ανέβουν συχνά ένα... βουνό.

Ένα απ' αυτά ξεκινάει και το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον Πλατανιά (12/9). Τέσσερις μέρες αργότερα υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, στις 22 πηγαίνει στην Ξάνθη και μετά έχει τον ΠΑΣ Γιάννινα εντός (22/9) και την Αρσεναλ (29/9) στο Λονδίνο.

Το καλό για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ότι ο Αρτούρ Μαζουακού έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός στο ματς με το Λεβαδειακό και θα μπορεί να «δέσει» την αριστερή του πλευρά, στην οποία νέο «συστατικό» είναι ο Ερνάνι. Επίσης, Ιντέγιε και Σεμπά θα έχουν την ευκαιρία να καταλάβουν τη νοοτροπία και τα «θέλω» του προπονητή τους στον Ολυμπιακό.

Γενικότερα, οι ρυθμοί αναμένεται να ανέβουν, μιας και τα ματς που έρχονται είναι άκρως απαιτητικά κι η ομάδα θα αρχίζει να «δένει» περισσότερο.

Μάλιστα, ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να ενισχύσει το κέντρο του. Ειδικά στα ματς του Champions League, όπου ο Μιλιβόγεβιτς δεν θα είναι «παρών» στις αναμετρήσεις με Μπάγερν Μονάχου και Αρσνεαλ, η παρουσία των Καμπιάσο - Κασάμι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Οι άνθρωποι της ομάδας αναμένεται να είναι πάνω από τον Αργεντινό, ο οποίος πρέπει να είναι 100% έτοιμος γι αυτά τα σημαντικά ματς. Γι αυτό και αναμένεται να ακολουθήσει ειδικό έξτρα πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα