Οι... Σαρρογκιρτζίκηδες διέλυσαν την Εθνική μέσα σε ένα χρόνο!

Οι... Σαρρογκιρτζίκηδες διέλυσαν την Εθνική μέσα σε ένα χρόνο!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Οι... Σαρρογκιρτζίκηδες διέλυσαν την Εθνική μέσα σε ένα χρόνο!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρεται στο που ήταν πριν ένα χρόνο και το που είναι η Εθνική ομάδα, καθώς και στην ευθύνη του Σαρρή και του Γκιρτζίκη, που διαλύουν, ό,τι χτίστηκε με κόπο για χρόνια.

Πραγματικά θέλει μεγάλη προσπάθεια. Μία ομάδα, που έφθασε μία ανάσα από τους «8» του Μουντιάλ, μία ομάδα, που ήταν νικήτρια να καταφέρεις να την κάνεις σε ένα χρόνο μία ομάδα, που δεν μπορεί να νικήσει, δεν μπορεί να σκοράρει και χάνει από τον κάθε ….πικραμένο. Χθες ήταν η Φινλανδία, πριν λίγο καιρό ήταν δύο φορές τα Φερόε, όποιος θέλει κερδίζει την Ελλάδα. Μία Εθνική ομάδα, που από το 2004 μέχρι το 2014 ήταν στην κορυφή, στις καλύτερες Εθνικές ομάδες σε όλο τον κόσμο, να είναι τώρα η Εθνική της ….καρπαζιάς. Όλα αυτά σε ένα χρόνο τα κατάφεραν ο Σαρρής και ο Γκιρτζίκης.

Ο Σαρρής βρήκε ένα πρότζεκτ από τον Πιλάβιο , το οποίο ήταν απόλυτα πετυχημένο. Με τον Σάντος προπονητή και τους Φύσσα, Βόκολο σε καίριες θέσεις στην Εθνική ομάδα, να βοηθούν και στην οργάνωση και στα αποδυτήρια. Επειδή το βρήκε από τον Πιλάβιο και ήταν απόλυτα πετυχημένο, όπως είδαμε και πέρυσι στο Μουντιάλ είπε ο ….γίγαντας ο Σαρρής να το διαλύσει. Και το διέλυσε. Εδιωξε με τον ….τρόπο του τον Σάντος(ουσιαστικά τον έδιωξε και δεν έφυγε μόνος του ο Πορτογάλος για όσους γνωρίζουν) και μαζί έδιωξε τον Φύσσα και τον Βόκολο. Ο Σαρρής διέλυσε την πετυχημένη συνταγή και ήρθε ο Γκιρτζίκης να …..εξαφανίσει από τον χάρτη την Εθνική ομάδα. Αλλαξε δύο προπονητές μέσα σε δύο μήνες(Ρανιέρι και Μαρκαριάν) και……κατόρθωσε να μην αξιοποιήσει τον τεράστιο Γιώργο Καραγκούνη. Και όχι μόνο αυτό. Ούτε καν δεν τον πήρε αυτός ο επικίνδυνος τύπος ο Γκιρτζίκης τον «Καρα» τηλέφωνο να του πει ότι τον ….διώχνει και ο «Κάρα» το έμαθε από τις εφημερίδες και από ένα χαρτί, που το βρήκε έξω από το σπίτι του.

Αυτοί οι δύο τύποι ο Σαρρής και ο Γκιρτζίκης κατατρόπωσαν και διέλυσαν ότι πιο πετυχημένο είχε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ένας έφυγε , αφού την διέλυσε την Εθνική, ο άλλος ο επικίνδυνος είναι στην θέση του ακόμα και ετοιμάζεται να επιλέξει και τον επόμενο προπονητή, που μας είπε ότι θα είναι ξένος. Την στιγμή, που ο ίδιος έλεγε την παραμονή του αγώνα με την Φινλανδία, ότι θα κρατήσει μόνιμο τον Τσάνα. Τόσο σταθερή άποψη έχει ο Γκιρτζίκης. Εγώ πραγματικά στενοχωριέμαι , για την σημερινή γενιά των ποδοσφαιριστών, αλλά και λυπάμαι όποιον προπονητή ,η τεχνικό διευθυντή μπλέκει τώρα με την Εθνική ομάδα. Ολοι θα αποτύχουν και θα απαξιωθούν , όσο στο τιμόνι της Εθνικής είναι αυτός ο άσχετος και επικίνδυνος τύπος. Κρατήστε τον λαμόγια του ελληνικού ποδοσφαίρου αφού σας κάνει τα γούστα, αλλά με την Εθνική δεν μπορεί να παίζει κανένας….

Σαρρόγκιρτζίκηδες σας σιχάθηκε ο κόσμος.

ΥΓ: Γκιρτζίκη μίλησες απαξιωτικά για τον Καραγκούνη. Και εσύ και όλοι οι τύποι που είσαστε στο Δ.Σ και τολμήσατε να μιλήσετε έτσι για τον παίκτη-σημαία της Εθνικής δεν θα σας ήξερε η μάνα σας, αν τόσα χρόνια ο «Κάρα» και τα άλλα παιδιά δεν έφθαναν την Εθνική στην κορυφή. Αντί να πείτε ένα ευχαριστώ σε όλα αυτά τα παιδιά, τολμάτε και βγάζετε και ανακοινώσεις εναντίον τους. Ξεφτίλες…..

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.