Κούδας: «Ο Μπερμπάτοφ θα αλλάξει την ιστορία του ΠΑΟΚ»

Κούδας: «Ο Μπερμπάτοφ θα αλλάξει την ιστορία του ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Κούδας: «Ο Μπερμπάτοφ θα αλλάξει την ιστορία του ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Γιώργος Κούδας χαρακτήρισε τιμή του ότι ο Μπερμπάτοφ θα φορέσει το «10» που φορούσε και ο ίδιος, ενώ τόνισε ότι η μεταγραφή του Βούλγαρου θα αλλάξει την ιστορία του ΠΑΟΚ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου, μίλησε στην Αγορά για τη μεταγραφή του Μπερμπάτοφ, αλλά και για το γεγονός ότι θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 10, που φορούσε και ο ίδιος. «Φυσικά με συγκινεί και με τιμά το γεγονός. Το θέμα, όμως, δεν αφορά εμένα. Αφορά τον ΠΑΟΚ».

Τέλος, τόνισε πως η μεταγραφή του Βούλγαρου φορ, είναι ικανή να αλλάξει τις ισορροπίες και την ιστορία του Δικέφαλου, λέγοντας: «Εύχομαι και ελπίζω... Για να μην πω ευθέως: πιστεύω πως αυτή η μεταγραφή θα αλλάξει την ιστορία του ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα