Κανέρβα: «Αμυνθήκαμε σωστά και γι' αυτό κερδίσαμε...»

Δημήτρης Τομαράς
Κανέρβα: «Αμυνθήκαμε σωστά και γι' αυτό κερδίσαμε...»

bet365

Ο Μάρκου Κανέρβα είχε κάθε λόγο να είναι ενθουσιασμένος για το 0-1 της Φινλανδίας. Πανηγύρισαν με τον κόσμο τους οι Φινλανδοί.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Φινλανδών είπε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το που κρίθηκε ο αγώνας και η Φινλανδία πήρε το 0-1: Το πλέον καθοριστικό σημείο ήταν το πως αμυνθήκαμε. Εκεί κρίθηκε το ματς. Ξέραμε πως θα έχουμε ευκαιρίες. Όμως το πλέον σημαντικό είναι πως ήμασταν 'σφιχτοί' απέναντι σε μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα επιθετικά, την Ελλάδα. Το βασικό είναι πως δεν δεχθήκαμε γκολ και αντέξαμε τις αντεπιθέσεις της Ελλάδας για να σκοράρουμε μετά και να νικήσουμε. Αμυνθήκαμε σωστά και γι' αυτό κερδίσαμε.

Την Ελλάδα και την εικόνα της: Η Ελλάδα είναι ένας σκληρός αντίπαλος. Το απέδειξε αυτό. Έχει ικανούς παίκτες. Έδειξε σε πολλές στιγμές τα πολύ καλά ατομικά χαρακτηριστικά τους. Θεωρώ πως μέχρι το τέλος της διοργάνωσης θα πάρουν και άλλους πόντους. Θα επανέλθουν...

Αξίζει να τονιστεί πως μετά το τέλος του αγώνα Ελλάδα - Φινλανδία την ώρα που οι αγανακτισμένοι οπαδοί της Εθνικής μας αναθεμάτιζαν, γιούχαραν και έριχναν αντικείμενα στο γήπεδο οι Φινλανδοί πήγαν μπροστά στον κόσμο τους. Πανηγύρισαν με όλες τους τις δυνάμεις τη νίκη τους με 1-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα