Ρόμπεν: «Έκανε μεγάλη βλακεία ο Ίντι»

Ρόμπεν: «Έκανε μεγάλη βλακεία ο Ίντι»

bet365

Βαριές κουβέντες από τον Ρόμπεν, που έβγαλε στην... σέντρα τον Ίντι για την αποβολή του.

Καταστροφική ήταν η ήττα της Ολλανδίας από την Ισλανδία, καθώς οι «Οράνιε» πλέον, δύσκολα θα μπορέσουν να πάρουν ένα από τα απευθείας εισιτήρια για την τελική φάση του Euro 2016 στην Γαλλία. Και κατά την... προσφιλή τους τακτική, οι Ολλανδοί ξεκίνησαν να «τρώγονται» μεταξύ τους. Μετά το ματς, λοιπόν, ο αρχηγός της ομάδας, Άριεν Ρόμπεν, έβγαλε στην σέντρα των αμυντικό της Πόρτα, Ίντι, λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε.

Στο 2.30 η νίκη των Ολλανδών στη Vistabet για το επερχόμενο ματς με την Τουρκία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016.

«Σαν αρχηγός πάντα θέλω να είμαι δίπλα στους συμπαίκτες μου» είπε αρχικά, όμως η συνέχεια δεν επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του. «Δεν μπορώ, πάντως, να μην παραδεχτώ πως, η κόκκινη κάρτα που πήρε ο Ίντι, είναι εντελώς ηλίθια. Απογοήτευσε τους συμπαίκτες του και αυτό είναι μεγάλη ντροπή», τόνισε ο άσος της Μπάγερν.

Μάλιστα, στο ίδιο πνεύμα ήταν και οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ολλανδίας, που είπε πως: «Πραγματικά, κατηγορώ τον Ίντι για όλο αυτό που έγινε. Ξέραμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι μέρος του αγώνα να ελέγχεις και τον εαυτό σου. Δεν υπήρχε λόγος να κάνει κάτι τέτοιο και πληρώσαμε ακριβά το σφάλμα του.

 

EURO Τελευταία Νέα