Με 4-4-2 και ένα ερωτηματικό ο Τσάνας (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Με 4-4-2 και ένα ερωτηματικό ο Τσάνας (pic)

bet365

O Kώστας Τσάνας έκανε τις τελικές δοκιμές του για την ενδεκάδα της Εθνικής. Πάει με σχήμα 4-4-2 και με μία εκκρεμότητα στον άξονα.
Σύμφωνα με τις δοκιμές του στην προπόνηση της Πέμπτης ο Τσάνας έδειξε πως προσανατολίζεται σε 4-4-2 και με τον Τζιόλη βασικό και όχι τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ο Καρνέζης θα είναι κάτω από δοκάρια, δεξί μπακ ο Βύντρα, αριστερά ο Χολέμπας και τα δύο στόπερ ο Παπασταθόπουλος με τον Μανωλά. Στο κέντρο να είναι οι Τζιόλης, Σάμαρης, Φορτούνης και ένας εκ των Κονέ - Φετφατζίδη. Υπάρχει βέβαια για τον άξονα και η επιλογή του Ταχτσίδη αλλά και του Κ. Παπαδόπουλου.
Στην επίθεση θα είναι μαζί οι Μήτρογλου - Καρέλης. Ο Κώστας Τσάνας εκτός από τα... τεστ που έκανε για την ενδεκάδα δούλεψε πολύ με ασκήσεις για πίεση ψηλά και γενικά κατά μήκος του γηπέδου αλλά και στα στημένα. Ενημέρωσε επίσης τους παίκτες του ότι θα πάρει τις τελικές τους αποφάσεις για την ενδεκάδα το πρωί της Παρασκευής. Θέλει να έχει άπαντες στην... τσίτα και σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει του αγώνα με την Φινλανδία.
Σχετικά με τους τραυματισμούς ως γνωστόν μετά τον Σωτήρη Νίνη και τον Βασίλη Τοροσίδη ακόμη ένας διεθνής τέθηκε νοκ άουτ από το παιχνίδι της Παρασκευής με την Φινλανδία. Ο λόγος για τον Θανάση Πέτσο. Ο Τοροσίδης πάντως έτσι και αλλιώς ήταν τιμωρημένος για τον αγώνα με τους Φινλανδούς, έχοντας συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Δείτε στην Gallery την πιθανή ενδεκάδα της Εθνικής μας ομάδας για το ματς της Παρασκευής με την Φινλανδία στο Καραϊσκάκη.
 

EURO Τελευταία Νέα