Super League: Πιθανή αναβολή για την 4η αγωνιστική

Δημήτρης Τομαράς
Super League: Πιθανή αναβολή για την 4η αγωνιστική

bet365

Η ενδεχόμενη αδυναμία της αστυνομίας να καλύψει τις ανάγκες των ματς της 4ης αγωνιστικής της Super League θέτει σε άμεσο κίνδυνο την διεξαγωγή της αγωνιστικής αυτής.
Αρκετά πιθανό είναι η 4η αγωνιστική της Super League, που πέφτει πάνω στις εκλογές, να οδηγηθεί σε αναβολή. Έχει ήδη διαρρεύσει η πληροφορία για την σοβαρή πιθανότητα η αστυνομία να δηλώσει αδυναμία να καλύψει τις ανάγκες ασφαλείας των αναμετρήσεων της 4ης αγωνιστικής, ακόμα και εάν αυτή μοιραστεί σε Σάββατο και Δευτέρα.
Η Λίγκα από μέρους της τονίζει πως ακόμα περιμένει την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας και πως τα πάντα θα ξεκαθαριστούν στο Δ.Σ. και την έκτακτη Γ.Σ. της Παρασκευής, χωρίς όμως να αποκλείει την αναβολή της 4ης αγωνιστικής. Την Παρασκευή βέβαια πρόκειται να αποσαφηνιστούν και πολλά άλλα θέματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα