O Γεωργιάδης στο gazzetta.gr για τον αδικοχαμένο Μαρκούση

O Γεωργιάδης στο gazzetta.gr για τον αδικοχαμένο Μαρκούση

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
O Γεωργιάδης στο gazzetta.gr για τον αδικοχαμένο Μαρκούση

bet365

Τέτοιες ώρες τα λόγια περισσεύουν. Ο τεχνικός της Βέροιας, Γιώργος Γεωργιάδης του Χαραλάμπους, μίλησε στο gazzetta.gr για τις δύσκολες στιγμές που περνούν στην Ημαθία με τον ξαφνικό θάνατο του 18χρονου Στέλιου Μαρκούση.

Ο ξαφνικός θάνατος του 18χρονου τερματοφύλακα της Βέροιας, Στέλιου Μαρκούση άπλωσε ένα μαύρο πέπλο πάνω από το νομό Ημαθίας και όχι μόνο. Όλη η Ελλάδα πενθεί τον άδικο ενός νέου παιδιού που ήταν στο ξεκίνημα της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Ο τεχνικός της Βέροιας Γιώργος Γεωργιάδης του Χαραλάμπους, χωρίς να θέλει να πει πολλά (ποιος έχει όρεξη τέτοιες στιγμές για πολλές κουβέντες, εξάλλου) αρκέστηκε να πει στο gazzetta.gr:

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αυτές οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες για όλους εμάς εδώ στη Βέροια. Φυσικά, πιο δύσκολο είναι για την οικογένειά του, η οποία πρέπει να είναι δυνατή αυτές τις στιγμές».

Όσο για τα ακριβή αίτια μας είπε: «Δεν ξέρουμε ακόμη από τι προήλθε η ανακοπή, σήμερα θα έχουμε λογικά το πόρισμα του ιατροδικαστή. Σίγουρα προήλθε από την καρδιά του, μόνο αυτό ξέρουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα