Αχμαντί: «O Ιντέγιε ανυπομονεί να σκοράρει με τη νέα του φανέλα»!

Αχμαντί: «O Ιντέγιε ανυπομονεί να σκοράρει με τη νέα του φανέλα»!

Δημήτρης Τομαράς
Αχμαντί: «O Ιντέγιε ανυπομονεί να σκοράρει με τη νέα του φανέλα»!

bet365

Ο μάνατζερ του Ιντέγιε Μπράουν μίλησε στο Gazzetta.gr λίγο μετά την άφιξή του στην Ελλάδα. Ποιές οι πρώτες εντυπώσεις του παίκτη και τι υπόσχεται!
Ο Χουτάν Αχμαντί εκτός από εκπρόσωπος του Ιντέγιε Μπράουν είναι και ο άνθρωπος που τον συνόδευσε στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Λίγη ώρα μετά την άφιξη του Νιγηριανού άσου στην χώρα μας ο ατζέντης του μίλησε στο Gazzetta.gr για τις πρώτες του εντυπώσεις, τις επιθυμίες και τους στόχους του.
«Ναι ο Ιντέγιε είναι πολύ χαρούμενος που θα παίξει σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο στην Ευρώπη. Έναν σύλλογο που τον ακολουθούν τόσοι πολλοί οπαδοί και έχει τεράστια ιστορία. Η οργάνωση είναι εξαιρετική και από την ομάδα από την πρώτη στιγμή μας έκαναν να νιώσουμε πολύ καλά και ευπρόσδεκτοι. Εάν και είμαστε λίγη ώρα εδώ έχουμε μείνει κατευχαριστημένοι», σχολίασε αρχικά ο Αχμαντί.
Στην συνέχεια ο εκπρόσωπος του Νιγηριανού φορ τόνισε: «Και εγώ και ο Ιντέγιε θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πάντες στην ομάδα. Από τον προπονητή, τον διευθυντή ποδοσφαίρου και τον τεχνικό διευθυντή που έκαναν πράξη αυτό το deal και κυρίως τον κ. Μαρινάκη, τον πρόεδρο για την συμβολή του. Ο Ιντέγιε ανυπομονεί να σκοράρει με τη νέα του φανέλα. Περιμένει πως και πως να ξεκινήσει στη νέα ποδοσφαιρική του... οικογένεια και να προσφέρει πολύ και βάζοντας φυσικά αρκετά γκολ»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα