Θρήνος στην Βέροια. Πέθανε 18χρονος στην προπόνηση!

Θρήνος στην Βέροια. Πέθανε 18χρονος στην προπόνηση!

Gazzetta team
Θρήνος στην Βέροια. Πέθανε 18χρονος στην προπόνηση!

bet365

Τραγωδία στην προπόνηση της Βέροιας με τον 18χρονο τερματοφύλακα Στέλιο Μαρκούση να αφήνει την τελευταία του πνοή, πιθανότατα από καρδιακό επεισόδιο.

Στο πένθος έχει βυθίσει την Βέροια, αλλά και όλη την Ημαθία ο χαμός του 18χρονου τερματοφύλακα της «βασίλισσας του βορρά» Στέλιο Μαρκούση στην προπόνηση της ομάδας. Ο νεαρός γκολκίπερ προπονούταν με την πρώτη ομάδα της Βέροιας, όταν σε μια ανύποπτη στιγμή έπεσε κάτω λόγω ανακοπής της καρδιάς... παγώνοντας τους πάντες.

Άμεσα έφτασε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον άτυχο ποδοσφαιριστή και παρά τις προσπάθειες που έγιναν στο νοσοκομείο Βέροιας, δεν κατάφερε να μείνει στην ζωή. Η είδηση του θανάτου του 18χρονου παιδιού βύθισε τους πάντες στο πένθος και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο άδικα χάθηκε ένα νέο παιδί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα