ΠΑΟΚ: Ανοίγει η Τούμπα για Μπερμπάτοφ

ΠΑΟΚ: Ανοίγει η Τούμπα για Μπερμπάτοφ

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ανοίγει η Τούμπα για Μπερμπάτοφ

bet365

Οδικώς θα έρθει στην Θεσσαλονίκη από Σόφια ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αύριο το πρωί και το μεσημέρι μετά από απόφαση της ΠΑΕ θα παρουσιαστεί στην Τούμπα το μεσημέρι στις 16:00.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι φίλαθλοι της ομάδας που θέλουν να υποδεχτούν τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και να παρακολουθήσουν από κοντά την παρουσίασή του θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στις εξέδρες της Τούμπας. Η είσοδος του κόσμου θα γίνει από τις θύρες 1,2,3 που θ’ ανοίξουν στις 15:00. "Σας περιμένουμε όλους για το θερμό καλωσόρισμα στο νέο αστέρι του ΠΑΟΚ".

Πάντως όσοι δεν μπορέσουν να παραβρεθούν στην Τούμπα θα έχουν την δυνατότητα να δουν την παρουσιάση διαδικτυακά μέσα από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα