Η... βουλγαρική μαφία και η «απαγωγή» του Μπερμπάτοφ! (vid)

Η... βουλγαρική μαφία και η «απαγωγή» του Μπερμπάτοφ! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Η... βουλγαρική μαφία και η «απαγωγή» του Μπερμπάτοφ! (vid)

bet365

Ίσως τελικά η... αδυναμία του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στην ταινία «Νονός», να μην είναι τυχαία... To gazzetta.gr θυμίζει την ιστορία της απαγωγής του επιθετικού του ΠΑΟΚ από Βούλγαρο αρχιμαφιόζο!

Στην ηλικία των 19 ετών κι ενώ το νέο μεγάλο αστέρι του ΠΑΟΚ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, αγωνιζόταν στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, τον «απήγαγαν» άνθρωποι του Βούλγαρου αρχιμαφιόζου, Γκεόργκι Ίλιεφ, με απώτερο σκοπό να τον πείσει εκείνος να πάρει μεταγραφή στην ομάδα της οποίας επικεφαλής, την FC Levski Kjustendil.

Την ιστορία έχει επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο 34χρονος επιθετικός, πολλά χρόνια αργότερα, κάνοντας λόγο για πολύ τρομακτική εμπειρία ...

Σύμφωνα με τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας από τον Τύπο της Βουλγαρίας, έπειτα από μια προπόνηση της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, πλησίασε ένας τύπος τον Μπερμπάτοφ και του είπε ότι τον περίμεναν ορισμένοι φίλοι του σε μια καφετέρια, αφού δεν τους είχε επιτραπεί η είσοδος στην προπόνηση.

Ο νεαρός, τότε, επιθετικός, τον ακολούθησε και μόλις έφτασαν στο σημείο, εκεί είδε μπράβους να του λένε πως θα τον οδηγήσουν – είτε το ήθελε, είτε όχι – στο αφεντικό τους. Στη διαδρομή, είχε προλάβει να τηλεφωνήσει στη μητέρα του μέχρι να βρεθεί σε τετ-α-τετ με τον αρχιμαφιόζο, Γκεόργκι Ίλιεφ,

Αυτή με τη σειρά της ενημέρωσε τον σύζυγό της, που εκείνη την εποχή είχε... ισχυρό λόγο ανάμεσα στη μαφία – βάσει πάντα των όσων υποστηρίζουν οι Βούλγαροι – κι έτσι, μέχρι τη στιγμή που συναντήθηκε ο νυν άσος του ΠΑΟΚ με τον Ίλιεφ, είχε «πέσει» τηλεφώνημα στον αρχιμαφιόζο από τον πατέρα του ποδοσφαιριστή.

Όσα κι αν του πρόσφερε ο τότε ισχυρός άνδρας της FC Levski Kjustendil για να τον πάρει στην ομάδα του, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ήταν ανένδοτος...

To 2009, τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα για τον ίδιο, όταν, σαν μέλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άγνωστοι απείλησαν ότι θα απαγάγουν τη γυναίκα του και το παιδάκι τους αν δεν τους έδινε περί τις 700.000 ευρώ. Φοβούμενος για τα χειρότερα, συμφώνησε με τους εκβιαστές και ταξίδεψε αμέσως στη Σόφια για να μείνει για ένα 10ήμερο μαζί με τη σύζυγό του, προσπαθώντας να προστατεύσει την οικογένειά του. Μάλιστα, λέγεται ότι είχε ενημερώσει τους γείτονες να του τηλεφωνήσουν ανά πάσα στιγμή αν παρατηρήσουν κάτι ύποπτο και τους είχε τάξει και αμοιβή!

Πάντως, δύο χρόνια αργότερα, το 2011, για λογαριασμό της Adidas, του ζητήθηκε να μιμηθεί τον «Νονό» από την ομώνυμη ταινία, και τα πήγε μάλιστα αρκετά καλά στον ρόλο που ενσάρκωσε ο Μάρλον Μπράντο. Δείτε το βίντεο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα