Αγωνία για την συμμετοχή του Μπερμπάτοφ

Απόστολος Παγώνης
Αγωνία για την συμμετοχή του Μπερμπάτοφ

bet365

Τα καλά νέα από την UEFA περιμένουν στον ΠΑΟΚ για να μάθουν αν μπορεί ο Ιγκόρ Τούντορ να τον υπολογίζει στο Europa League.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αποτελεί την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αλλά οι φίλοι τοθυ Δικεφάλου του Βορρά θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το μεσημέρι για να μάθουν αν θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν και στο Europa League κτός από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, η ομάδα έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να είναι εμπρόθεσμη η απόκτηση του Βούλγαρου παικταρά, αλλά ένα χαρτί της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας το οποίο καθυστέρησε να έρθει μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικός παράγοντας για την συμμετοχή του στην Ευρώπη και στην φάση των ομίλων

«Εμείς θεωρητικά είμαστε εμπρόθεσμοι έστω για δυο λεπτά, αλλά για το 100% χρειαζόταν μια επιβεβαίωση της Γαλλικης ομοσπονδιας οτι ο παικτης ειναι ελευθερος. Αυτο δεν έγινε εμπρόθεσμα και ισως μπλοκάρει τη διαδικασία», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ οι οποίοι τόνιζαν ότι πλέον είναι θέμα ερμηνείας και καλής πίστης της UEFA και ότι μέχρι το μεσημέρι θα υπάρξει η επίσημη ενημέρωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα