Φουστέρ: «Θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για τον Ολυμπιακό μας»

Φουστέρ: «Θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για τον Ολυμπιακό μας»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Φουστέρ: «Θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για τον Ολυμπιακό μας»

bet365

Ο Νταβίντ Φουστέρ δεν έκρυψε τη στεναχώρια του που δεν είναι στη λίστα για τα ματς του Champions League, αλλά ξεκαθάρισε ότι πρόθεσή του είναι να δίνει όλα για τον Ολυμπιακό.

Στεναχωρημένος, όπως είναι λογικό, είναι. Ο Νταβίντ Φουστέρ όμως τόνισε ότι θα συνεχίσει να τα δίνει όλα για την ομάδα, τους συμπαίκτες και τον κόσμο.

Μέσω του λογαριασμού του στο facebook είπε:

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος και απογοητευμένος που ενημερώθηκα ότι βρίσκομαι εκτός λίστας Champions League φέτος. Φαίνεται ότι κάποιες φορές στη ζωή τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως πιστεύαμε...Όπως και να έχει όμως, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να προπονούμαι σκληρά κάθε μέρα και να δίνω τα πάντα για τον Ολυμπιακό μας, τους συμπαίκτες μου και όλους εσάς...»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα