Είπε και... έγραψε ο Μπερμπάτοφ

Είπε και... έγραψε ο Μπερμπάτοφ

Νίκος Ρόλλας
Είπε και... έγραψε ο Μπερμπάτοφ

bet365

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ εκτός από γκολ, σκοράρει και με τις ατάκες του. Το Gazzetta.gr έψαξε και έφτιαξε ένα best of...

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ του καλοκαιριού, που έρχεται να προσθέσει το όνομά του σε αυτά των Εσιέν, Καμπιάσο και Μπουονανότε... Για τα όσα μπορεί να καταφέρει εντός του αγωνιστικού χώρου ο Βούλγαρος επιθετικός, δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά πράγματα, καθώς τα κατορθώματά του είναι γνωστά.

Ο 34χρονος στράικερ με θητεία σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ, Μονακό και Μπάγερ Λεβερκούζεν, τα καταφέρνει μια χαρά και εκτός αυτού, καθώς είναι το ίδιο εντυπωσιακός και με τα όσα λέει... Το Gazzetta.gr μάζεψε μερικές από τις καλύτερες ατάκες του...

Όταν ήμουν μικρός ήθελα να μοιάσω στον Κρίστο Στόιτσκοφ. Να γίνω τόσο διάσημος, όσο αυτός... Τελικά κάποια όνειρα γίνονται πραγματικότητα».

Ο Τέβες πήγε στην Μάντσεστερ Σίτι από ζήλια. Εγώ όμως δεν μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο. Αν και είχα την ευκαιρία να πάω στην Σίτι επέλεξα την Γιουνάιτεντ».

Είμαι απλά ο εαυτός μου και δεν θέλω να με συγκρίνουν με άλλους, ειδικά όταν πρόκειται για έναν θρύλο όπως είναι ο Ερίκ Καντονά».

Είμαι απογοητευμένος με τον εαυτό μου που δεν μπόρεσα να ικανοποιήσω τους φιλάθλους. Δική τους είναι η ομάδα και έτσι πρέπει να είναι. Εγώ απλά είμαι ένας επισκέπτης, ένας προνομιούχος επισκέπτης».

Δεν πανηγύρισα το πρώτο γκολ που πέτυχα, γιατί ήμουν εκνευρισμένος εξαιτίας της ευκαιρίας που είχα χάσει νωρίτερα. Ένιωσα ντροπή που δεν μπήκε γκολ».

Ο Άλεξ Φέργκιουσον είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Σημειώνω συνεχώς πράγματα από την προπόνηση και το πως συμπεριφέρεται στον κόσμο. Είναι σαν να είμαι στο σχολείο».

Όταν με πήρε ο μάνατζέρ μου και μου είπε οτι ενδιαφέρεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, του απάντησα: Μην μου κάνεις πλάκα»

Η αλήθεια είναι οτι δεν πρόκειται να είμαι χρήσιμος στην Γιουνάιτεντ πλέον, αν δεν παίζω. Θέλω να βοηθήσω, θέλω να παίζω. Αλλά για άγνωστο λόγο αυτό δεν πρόκειται να γίνει ή ακόμη και αν γίνει θα έχω περιορισμένες ευκαιρίες. Για αυτό είναι καλύτερα να φύγω».

Αν έπαιζα για τα λεφτά, θα διάλεγα την πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι ή της Τσέλσι».

Θα προτιμούσα να δω κάποιον νεαρό ποδοσφαιριστή, αντί για εμένα, να ψηφίζεται καλύτερος παίκτης στην Βουλγαρία».

Κανείς δεν μπορεί να πάρει το χαμόγελο από τα χείλη μου».

Ηρέμησε και δώσε μου την μπάλα» (μήνυμα σε μπλουζάκι)

Οι περισσότεροι νομίζουν οτι είμαι περίεργος άνθρωπος και όντως είμαι περίεργος. Είμαι ντροπαλός και δεν είμαι κοινωνικός».

Υπάρχει διαφορά μεταξύ ενός ποδοσφαιριστή και ενός σκόρερ. Ο σκόρερ το μόνο που κάνει είναι να βάζει γκολ. Εμένα όμως με ενδιαφέρει να έχω όλο το... πακέτο».

Το να παίζεις για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σαν να βρίσκεσαι σε συναυλία των Beatles»

Ακούω ποδοσφαιριστές για να παραπονιούνται για τον καιρό στο Μάντσεστερ, για το φαγητό και οτι δεν έχει τίποτα για να κάνεις. Παίζω όμως στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου και δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο..

Όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο, θα προσπαθήσω να παίξω σε μία ταινία. Νομίζω οτι θα είμαι καλός...».

Είμαι πολύ υπερήφανος άνθρωπος. Δεν θέλω να δείχνω τις αδυναμίες μου μπροστά στον κόσμο».

Βλέπω μερικούς παίκτες να πανικοβάλλονται όταν τους έρχεται η μπάλα. Εγώ δεν είμαι έτσι, επειδή τις περισσότερες φορές ξέρω τί θα κάνω, πριν καν πάρω την μπάλα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα