Ολυμπιακός: Έρχονται Ιντέγε και Ερνάνι

Ολυμπιακός: Έρχονται Ιντέγε και Ερνάνι

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Έρχονται Ιντέγε και Ερνάνι

bet365

Στην Αθήνα αναμένονται την Τετάρτη (2/9) τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, Μπράουν Ιντέγε και Ερνάνι.

Ελληνικό έδαφος θα πατήσουν την Τετάρτη (2/9) οι δύο τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ του Ολυμπιακού, Μπράουν Ιντέγε και Ερνάνι. Τόσο ο Νιγηριανός όσο και ο Πορτογάλος αναμένεται να κάνουν τις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτες των Πειραιωτών και θα τεθούν άμεσα στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος, δίνει στον Πορτογάλο τεχνικό τη δυνατότητα να δουλέψει και με τους δύο και να τους ενσωματώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στη φιλοσοφία των «ερυθρόλευκων», ώστε να έχει αμφότερους σε ετοιμότητα στα κρίσιμα παιχνίδια του Champions League και φυσικά στην πρεμιέρα με τη Μπάγερν Μονάχου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα