Το βάρος στη βελτίωση για Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Το βάρος στη βελτίωση για Ξάνθη

bet365

Η Ξάνθη ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ το φετινό πρωτάθλημα και στη διακοπή το βάρος θα πέσει στη βελτίωση, ώστε να έρθουν και οι νίκες.

Με δύο ισοπαλίες με ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ΑΕΚ στα Πηγάδια έκανε... ποδαρικό στη φετινή σεζόν η Ξάνθη. Η Σκόντα παρουσιάστηκε μέτρια στα δύο αυτά παιχνίδια και μάλιστα ακόμα δεν έχει κάνει... σεφτέ ούτε στα γκολ.

Έτσι, στόχος κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος είναι η βελτίωση, ώστε οι ακρίτες να παρουσιαστούν καλύτεροι και να πάρουν και την πρώτη νίκη. Στην προπόνηση της Τρίτης ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε τις οδηγίες του στις ασκήσεις νευρομυικής συνέντευξη, στα παιχνίδια 5 εναντίον 2, στην τακτική και στα τελειώματα φάσεων.

Βέβαια, η αποστολή που έχουν στην 3η αγωνιστική είναι εξίσου δύσκολη με τις δύο πρώτες, αφού αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Τέλος, το πρόγραμμα εντός της διακοπής περιλαμβάνει το φιλικό παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα το προσεχές Σάββατο (5/9).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα