Σε ανοιχτή γραμμή με Παράσχο για μεταγραφές

Δημήτρης Τομαράς
Σε ανοιχτή γραμμή με Παράσχο για μεταγραφές

bet365

Οι άνθρωποι του Πλατανιά ξεκίνησαν τις συζητήσεις με τον Γιώργο Παράσχο για πιθανές μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών που θα κάνουν οι Χανιώτες.

Σε αναζήτηση επιτελικού χαφ και επιθετικού βρίσκεται ο Πλατανιάς. Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε, ωστόσο από την ΕΠΟ δόθηκε παράταση, ως είθισται κάθε χρόνο, για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου.

Έτσι, οι διοικούντες τους Χανιώτες ξεκίνησαν τις συζητήσεις με τον Γιώργο Παράσχο και η απόφαση είναι να αποκτηθεί κάποιος παίκτης μόνο αν είναι ικανός να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει τους Κρητικούς και όχι απλά για να... προστεθεί στο ρόστερ.

Μάλιστα, ο τεχνικός του Πλατανιά θα είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους ανθρώπους της διοίκησης, προκειμένου να υπάρξουν δύο τελευταίες... πινελιές στο έμψυχο δυναμικό μέχρι την 11η Σεπτεμβρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα