Φιλικό με Εθνικό Νέου Αγιονερίου ο Ηρακλής

Φιλικό με Εθνικό Νέου Αγιονερίου ο Ηρακλής

Δημήτρης Τομαράς
Φιλικό με Εθνικό Νέου Αγιονερίου ο Ηρακλής

bet365

Ο Ηρακλής μερίμνησε ώστε να κλείσει φιλικό παιχνίδι για το διάστημα της διακοπής των υποχρεώσεών του λόγω των Εθνικών ομάδων.
Μπορεί το Σαββατοκύριακο που έρχεται να μην υπάρχουν επίσημες υποχρεώσεις για την ομάδα του Ηρακλή, λόγω του αγώνα της Εθνικής με την Φιλανδία, ωστόσο, ο προπονητής, Νίκος Παπαδόπουλος, θέλοντας να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες, έκλεισε φιλικό παιχνίδι το Σάββατο 05-09, με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου, ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο του Κιλκίς και θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα. Παράλληλα, θα είναι και μία καλή ευκαιρία για τους φίλους του Ηρακλή που μένουν μόνιμα στο Κιλκίς αλλά και την ευρύτερη περιοχή, να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα