Ντοσεβί και Γιαταμπαρέ στην Σταντάρ Λιέγης!

Ντοσεβί και Γιαταμπαρέ στην Σταντάρ Λιέγης!

Δημήτρης Τομαράς
Ντοσεβί και Γιαταμπαρέ στην Σταντάρ Λιέγης!

bet365

Κίνηση - έκπληξη από την Σταντάρ Λιέγης που έκλεισε και ανακοίνωσε τον Ντοσεβί ενώ ολοκλήρωσε την συμφωνία με τον Γιαταμπαρέ! Επιμονή Τούρκων για Ντουρμάζ!

Για τον Σαμπού Γιαταμπαρέ ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενο... Για τον Ματιέ Ντοσεβί όμως όχι. Ο πρώτος επρόκειτο να κλείσει με ετήσιο δανεισμό στην Σταντάρ Λιέγης (με οψιόν για την απόκτησή του την επόμενη σεζόν), κάτι που έγινε πράξη με την σχετική ανακοίνωση των Βέλγων. Ο Γαλλοτονγκολέζος όμως είχε έντονο ενδιαφέρον από Γαλλία και από Λιλ και Μπαστιά.

Εν τέλει όμως έμελλε να γίνει συμπαίκτης του Γιαταμπαρέ. Και αυτός ανακοινώθηκε με μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς. Οι άνθρωποι της ομάδας της Λιέγης εκφράστηκαν με πολύ καλά λόγια για την αξία των δύο παικτών. O 27χρονος Ντοσεβί ξεκίνησε φέτος με 2 συμμετοχές και 1 γκολ. Την περασμένη περίοδο είχε 34 παρουσίες με την φανέλα του Ολυμπιακού με 5 τέρματα και 3 ασίστ. Από εκεί και πέρα στην Τουρκία επιμένουν για την Φενέρ και τον Τζίμι Ντουρμάζ και πως θα επανέλθει για να κλείσει τον διεθνή εξτρέμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα