O Αραβίδης και οι άλλοι (vids)

Νίκος Ρόλλας
O Αραβίδης και οι άλλοι (vids)

bet365

Σε πολύ κατάσταση έδειξε να βρίσκεται ο Αραβίδης στην πρώτη του προπόνηση με την Εθνική. Ο… μαγκωμένος Πλατέλλας και ο κεφάτος Μανωλάς.

Έτοιμοι να διεκδικήσουν τις όποιες ελπίδες τους έχουν απομείνει για την πρόκριση στο Euro 2016, συγκεντρώθηκαν για τα παιχνίδια με την Φινλανδία και την Ρουμανία οι Έλληνες διεθνείς.

Φυσικά για ακόμη μία φορά δεν έλειψαν τα προβλήματα, καθώς οι Βασίλης Τοροσίδης και Σωτήρης Νίνης υποβλήθηκαν σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Θυμίζουμε πως έτσι και αλλιώς ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο παιχνίδι με την Φινλανδία, καθώς είναι τιμωρημένος λόγω καρτών.

Επίσης, στον Άγιο Κοσμά δεν βρέθηκε ούτε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος έφτασε το απόγευμα στην Αθήνα, ενώ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ήταν στο προπονητικό κέντρο χωρίς να γυμναστεί.

Από εκεί και πέρα, το πρώτος του προγράμματος υπό τις οδηγίες του Κώστα Τσάνα, όλοι διεθνείς το έβγαλαν κανονικά, ενώ στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ. Το πρώτο ήταν με όσους αγωνίστηκαν την Κυριακή, που έκαναν πιο χαλαρά και το δεύτερο με όλους τους υπόλοιπους…


Αυτό, αφού χωρίστηκε σε δύο ομάδες των κίτρινων και των κόκκινων έπαιξε ένα διπλό σε μικρό χώρο, όπου ξεχώρισε ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του. Το άλλο το έβαλε με την λήξη ο Λουκάς Βύντρα.

Πάντως το κλίμα στην Εθνική ομάδα ήταν εξαιρετικό, με τον Κώστα Μανωλά να έχει φοβερή διάθεση, μετά και τη νίκη της Ρόμα επί της Γιουβέντους, ενώ ο Στέφανος Καπίνο προσπαθούσε συνεχώς να αποβάλει το άγχος του πρωτάρη από τον… μαγκωμένο Βαγγέλη Πλατέλλα.

 

EURO Τελευταία Νέα