Στον Ολυμπιακό ο Ιντέγιε και ο Ερνάνι (vids)

Στον Ολυμπιακό ο Ιντέγιε και ο Ερνάνι (vids)

Αντώνης Σαούλης
Στον Ολυμπιακό ο Ιντέγιε και ο Ερνάνι (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με την Γουέστ Μπρομ και τον αγόρασε. Ανακοινώθηκε η μεταγραφή και από τις δύο πλευρές. Οι Πορτογάλοι έστελναν στην Ελλάδα και τον Ερνάνι.

Διπλό χτύπημα στο... 90'. Ο Ολυμπιακός όχι μόνο αγόρασε τον Ιντέγιε Μπράουν (από το μεσημέρι το διαβάσατε πρώτοι στο Gazzetta) έναντι έξι εκατομμυριών ευρώ από την Γουέστ Μπρομ αλλά σύμφωνα με τους Πορτογάλους συμφώνησε με την Πόρτο για τον δανεισμό του Ερνάνι! Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες τις τελευταίες ώρες στο μεταγραφικό κομμάτι των «ερυθρόλευκων» οι οποίοι κινούνται σε όλα τα επίπεδα.

Ας πάρουμε τις εξελίξεις με την σειρά. Οι «ερυθρόλευκοι» όλη την μέρα ήταν σε ανοιχτή γραμμή με την Γουέστ Μπρομ για τον 26χρονο Νιγηριανό σέντερ φορ και εν τέλει συμφώνησαν να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή έναντι 6 εκατ. ευρώ! Μάλιστα η υπόθεσή του έχει κλείσει και θ' ανακοινωθεί την Τρίτη. Την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός επιβεβαίωνε την συμφωνία με τον Ιντέγιε οι άνθρωποι της ομάδας άφηναν ανοικτό το παράθυρο για μια ακόμα μεταγραφή μέχρι τα μεσανύχτα.

Ταυτόχρονα με αυτήν την πληροφορία έσκασε η είδηση από την Πορτογαλία. Οτι Πόρτο και Ολυμπιακός τα βρήκαν σε όλα για τον δανεισμό του Ερνάνι. Του παίκτη που ήθελε ο Μάρκο Σίλβα και οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούσαν όλες τις τελευταίες μέρες να τον αποκτήσουν. Από τον Ολυμπιακό δεν είχε επιβεβαιωθεί η πληροφορία για τον Ερνάνι αλλά οι Πορτογάλοι το είχαν σίγουρο τονίζοντας πως την Τρίτη θα είναι κι αυτός στην Ελλάδα! Τελικά λίγο μετά τις 11 το βράδυ οι πρωταθλητές Ελλάδος τον ανακοίνωσαν επίσημα!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ
Οχι ότι υπήρχε αμφιβολία. Για το τυπικό του θέματος, Ολυμπιακός και Γουέστ Μπρομ ανακοίνωσαν κι επίσημα το deal του Ιντέγιε Μπράουν. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Νιγηριανού διεθνή επιθετικού Ιντέγε Μπράουν από την Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον», ήταν η επίσημη ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων».



Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα