Δανεικός ο Ζόριτς στη Σερβία...

Δανεικός ο Ζόριτς στη Σερβία...

Γιώργος Τσακίρης
Δανεικός ο Ζόριτς στη Σερβία...

bet365

Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του διεθνούς Μαυροβούνιου μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ στην Μπόρατς Τσάτσακ για τη σεζόν που διανύουμε...

Ο Ντάρκο Ζόριτς δεν υπολογιζόταν από τον Τραϊανό Δέλλα (και μάλλον δικαιολογημένα) για την ΑΕΚ της Σούπερ Λιγκ.

Από την Ένωση είχαν συναποφασίσει οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος ότι θα ήταν προτιμότερο να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Έτσι κι έγινε αφού ο διεθνής Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει για ένα χρόνο στην Μπόρατς Τσάτσακ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Σερβίας.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή Ντάρκο Ζόριτς στον σερβικό σύλλογο Μπόρατς Τσάτσακ για το υπόλοιπο της σεζόν 2015-16», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μετά τον Γιώργο Σαρρή που πήγε στην Τουρκία από το ρόστερ της Ένωσης θα απουσιάσει και το όνομα του Ζόριτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα