Γκέκας: «Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει»

Γκέκας: «Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει»

Gazzetta team
Γκέκας: «Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει»

bet365

Στο πλευρό του Γιώργου Καραγκούνη στην κόντρα που έχει με την ΕΠΟ και τον Γιώργο Γκιρτζίκη, στάθηκε με δηλώσεις του ο Φάνης Γκέκας.

Θέση υπέρ του Γιώργου Καραγκούνη, στην κόντρα που έχει με την ΕΠΟ, πήρε ξεκάθαρα ο Φάνης Γκέκας. Ο Έλληνας επιθετικός, μιλώντας στον Sport FM 94,6 τόνισε οτι σε έναν τέτοιο άνθρωπο που έχει δώσει τόσα πολλά στην Εθνική, θα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερος σεβασμός.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φάνης Γκέκας...

Για την παρουσία του στην Τουρκία από το 2012: «Δεν ήταν οι ανάγκες. Μερικές φορές οι άνθρωποι όταν βλέπουν από τον τόπο τους βλέπουν το φως. Βλέπουν διαφορετικά το ποδόσφαιρο και δεν θέλουν να γυρίσουν πίσω».

Για τον καλύτερο παίκτη του τουρκικού πρωταθλήματος: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω. Όλοι θα λέγαμε τον Φαν Πέρσι. Ο Σνάιντερ είναι ο καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή, αλλά μετά την έλευση του Ετό, του Νάνι, του Φαν Πέρσι, τα πράγματα γίνονται πιο ενδιαφέροντα. Είναι θεός (ο Σνάιντερ) εδώ. Είναι και αυτοί οι παίκτες εδώ που δεν πρέπει να τους βγάζουμε απέξω».

Για το γεγονός ότι επενδύουν πολλά χρήματα στον ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, αλλά δεν έχουν τις ανάλογες επιτυχίες: «Οι αθλητικοί διευθυντές δεν έχουν την ποιότητα να δουν το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όπως πρέπει. Δεν υπάρχει παράγοντας που να μιλάει αγγλικά. Το ξέρουν και εκείνοι ότι έχουν κάποιο πρόβλημα, αλλά δεν μπορούν να το διορθώσουν. Ίσως και να μην θέλουν».

Για τον πιο… δύσκολο τερματοφύλακα που έχει αντιμετωπίσει στο γειτονικό πρωτάθλημα: «Υπάρχουν καλοί τερματοφύλακες και υπάρχουν και οι άσχημες ημέρες των επιθετικών».

Για τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Σαρλ Ιτάνζ: «Είναι σε πολύ κατάσταση και έδειξε πως είναι καλά».

Για το αν θεωρεί πως μπορεί να «νικήσει» και τον Μάνουελ Νόιερ: «Γιατί να μην μπορώ; Παντού υπάρχει μία τρύπα να πετύχεις ένας γκολ… »

Για τον Μανουέλ Ντα Κόστα που πήρε φέτος από τον Ολυμπιακό: «Ήταν από τους καλούς αμυντικούς εδώ. Ξεχώριζε πολύ με την παρουσία του. Ήταν πολύ καλός ποδοσφαιριστής, δυνατός και πολύ καλός. Άλλες οι ανάγκες του ενός πρωταθλήματος και άλλες εκείνες του Ολυμπιακού που παίζει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και είναι στην Ευρώπη».

Για τη συνεργασία του με τον Μίκαελ Σκίμπε, τον οποίο στο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει απρόβλεπτο: «Μιλάω σχεδόν κάθε χρόνο με τον Σκίμπε. Είναι ένας από τους καλούς προπονητές και μιλάμε συχνά».

Για την οικογένειά του: «Πέρσι ήμασταν μαζί στη Σμύρνη, όμως δεν ήρθα στην πόλη εδώ. Θα μείνουν στην Κέρκυρα να συνεχίσουν το σχολείο και βλέπουμε. Είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά τι να κάνουμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε».

Για το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής: «Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό. Τα έχω πει πολλές φορές. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Το κομμάτι αυτό έχει κλείσει για εμένα.».

Για την υπόθεση του Καραγκούνη: «Δεν ήταν συμπεριφορά αυτή στον Γιώργο. Έχει δώσει την ψυχή του στην ομάδα, είχε τις περισσότερες συμμετοχές, δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά. Λίγο σεβασμός δεν βλάπτει…».

Για την επιθετική δυστοκία της «γαλανόλευκης»: «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν εξελίξιμοι και καλοί παίκτες, αρκεί βέβαια να τους εκμεταλλευτούν. Σκοπός είναι η ομάδα αυτή να τους χρησιμοποιήσει όπως πρέπει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα