Η ερυθρόλευκη θέση για Ερνάνι

Η ερυθρόλευκη θέση για Ερνάνι

Δημήτρης Τομαράς
Η ερυθρόλευκη θέση για Ερνάνι

bet365

Στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν ότι δεν ασχολούνται πια με τον Ερνάνι. Για Δευτέρα μεταφέρονται οι εξελίξεις για φορ. Τι ισχύει για Ζντιέλαρ, Γιάνκοβιτς και Βλαχοδήμο.
Όπως ανέκυψε από μεριάς του Ολυμπιακού «δεν υπάρχει πια θέμα Ερνάνι». Οι ερυθρόλευκοι διευκρίνιζαν το βράδυ της Κυριακής πως δεν συνεχίζουν το... κυνήγι της απόκτησης του άσου της Πόρτο. Πιθανότατα όλο αυτό να έχει να κάνει με την μεγάλη καθυστέρηση από την πλευρά της πορτογαλικής ομάδας. Εκτός και εάν πρόκειται για ζήτημα τακτικής. Στο Λιμάνι άφηναν πάντως να εννοηθεί πως έχουν σταματήσει να καταπιάνονται με την υπόθεση Ερνάνι εδώ και μέρες...
Ως προς τον φορ οι τελικές εξελίξεις θα δρομολογηθούν την Δευτέρα. Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις ανοιχτές υποθέσεις (σ.σ. ελεύθερων και μη παικτών). Επίσης, όπως ενημέρωσαν οι Πειραιώτες, όντως βρίσκονται σε επαφές με Παρτιζάν για τον 20χρονο Σέρβο μεσοαμυντικό Σάσα Ζντιέλαρ ενώ τερματίστηκε το συμβόλαιο του 23χρονου εξτρέμ, Παναγιώτη Βλαχοδήμου, που είναι πλέον ελεύθερος. Την εξέλιξη αυτή επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Βλαχοδήμος. Ο δε 20χρονος Μαυροβούνιος μέσος Μάρκο Γιάνκοβιτς (από την Νέων) θα συνεχίσει δανεικός στην ομάδα της Μάριμπορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα