Θεοδωρίδης: «Βαρύ σκορ για την ομάδα μας»

Νίκος Αθανασίου
Θεοδωρίδης: «Βαρύ σκορ για την ομάδα μας»

bet365

Ο Θαλής Θεοδωρίδης έκανε λόγο για βαριά ήττα της Καλλονής απέναντι στον Παναθηναϊκό και μίλησε για άμεση ενίσχυση της ομάδας στις θέσεις που πονάει.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Έλληνα τεχνικού: «Είναι ένα σκορ βαρύ για την ομάδα μας, το οποίο δεν αντικατροπτίζει πλήρως την εικόνα του ματς. Κάποια ατομικά λάθη μας στέρησαν την δυνατότητα να κάνουμε κάτι καλύτερο. Όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο, η ομάδα σε κάποια κομμάτια παρουσιάστηκε καλύτερη σε σχέση με την πρεμιέρα. Είχαμε προετοιμαστεί να παίξουμε με τρια στόπερ, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει επικίνδυνους επιθετικούς.

Προσπαθήσαμε να ανέβουμε, να κάνουμε φάσεις. Ξέραμε πως αν βάζαμε γκολ θα ήταν μεγάλη η πίεση για τον Παναθηναϊκό. Ο Γιουκαρής και ο Ξύδας αλλά και η εμφάνιση του Ελλακόπουλου είναι τα θετικά που μπορούμε να κρατήσουμε. Από κει και πέρα, είμαστε κοντά σε κάποιους παίκτες, μας έφυγαν παίκτες που είχαν το γκολ. Θέλουμε ενίσχυση αλλά και εγώ πρέπει να βρω λύσεις από το ρόστερ που υπάρχει για να ανταπεξέλθουμε στην κατηγορία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα