Τρομερό σενάριο για Τζακερόνι και Παναθηναϊκό!

Τρομερό σενάριο για Τζακερόνι και Παναθηναϊκό!

Κώστας Ζάλιαρης
Τρομερό σενάριο για Τζακερόνι και Παναθηναϊκό!

bet365

Οι Ιταλοί βρήκαν αφορμή με την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό και δημοσιεύουν ένα σενάριο που αυτή τη στιγμή μοιάζει τρελό με τον Αλμπέρτο Τζακερόνι στον πάγκο!

Το «Tuttomercatoweb.com», επικαλούμενο αποκλειστικές πληροφορίες, έστειλε τον Γιάννη Αναστασίου στην έξοδο από το «τριφύλλι» και αναφέρει ότι οι άνθρωποι της ομάδας στρέφουν το βλέμμα τους στον... Αλμπέρτο Τζακερόνι!

Το ιταλικό σενάριο, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, φυσικά και δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Έπειτα από το έκτακτο Δ.Σ. στον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Παρασκευής, έχει δοθεί η ευκαιρία στον Γιάννη Αναστασίου να αντιστρέψει το κλίμα και την κατάσταση, όμως ξέρει και ο ίδιος ότι οι απαιτήσεις πλέον είναι τέτοιες που τα περιθώρια ίσως στενέψουν επικίνδυνα...

Για τα... τυπικά, πάντως, ο Τζακερόνι έχει μείνει χωρίς δουλειά από το 2014, με τελευταία του δουλειά αυτή στην εθνική ομάδα της Ιαπωνίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα