Τζανετόπουλος: «Τιμή η Σεβίλλη, αλλά μένω στην ΑΕΚ»

Τζανετόπουλος: «Τιμή η Σεβίλλη, αλλά μένω στην ΑΕΚ»

Gazzetta team
Τζανετόπουλος: «Τιμή η Σεβίλλη, αλλά μένω στην ΑΕΚ»

bet365

Την απόλυτη προσήλωσή του στους στόχους που έχει με την ΑΕΚ εξέφρασε ο Άνταμ Τζανετόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε τιμητική την πρόταση της Σεβίλλης, αλλά ξεκαθάρισε ότι μένει στην Ένωση.

Ο νεαρός αμυντικός μίλησε στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με την Ξάνθη: «Είναι μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα και με μια νίκη θα εξαργυρώσουμε και τη νίκη που κάναμε στην πρεμιέρα κόντρα στον Πλατανιά. Ακολουθεί και η διακοπή, άρα η νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά και για τη συνέχεια, όπως και τον κόσμο».

Για το ματς με τον Πλατανιά: «Την 1η αγωνιστική βγάλαμε στο γήπεδο πολλά στοιχεία από την προετοιμασία, όμως ήταν απλώς το πρώτο παιχνίδι. Υπάρχουν ακόμα πάρα πολλά και θα δούμε κι άλλα απ” τα στοιχεία που δουλέψαμε».

Για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε: «Με κάθε νίκη η ΑΕΚ στέλνει μήνυμα. Τρεις πόντοι είναι το κάθε ματς κι εμείς θέλουμε να νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια».

Για την πρόταση της Σεβίλλης είπε: «Μια πρόταση από τη Σεβίλλη είναι τιμητική για μένα, όμως αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην ΑΕΚ και κοιτάω πως θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Για το αν μένει στην ΑΕΚ: «Ναι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα