Κίτσιου: "Σκληρή δουλειά για να υπάρξει και συνέχεια" (vid)

Κίτσιου: "Σκληρή δουλειά για να υπάρξει και συνέχεια" (vid)

Gazzetta team
Κίτσιου: "Σκληρή δουλειά για να υπάρξει και συνέχεια" (vid)

bet365

Ο Στέλιος Κίτσιου δήλωσε χαρούμενος για την κλήση του στην Εθνική ομάδα, ενώ ευχήθηκε να υπάρξει και συνέχεια. Τέλος μίλησε και για το παιχνίδι της Κυριακής (30/8) με την ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Ο αμυντικός του Δικεφάλου με δηλώσεις στο επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρχικά είπε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος και για να πω την αλήθεια δεν το περίμενα. Αποτελεί μεγάλη μου τιμή και πρέπει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για να συνεχιστούν οι κλήσεις».

Για το ότι στην μέχρι τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί σε πολλές θέσεις:
«Υπάρχουν διαφορές από θέση σε θέση. Αν καταλαβαίνεις όμως αυτά που σου λέει ο προπονητής, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σίγουρα είναι διαφορετικό αν παίζεις στα δεξιά ή στα αριστερά, όμως με δουλειά και συγκέντρωση, μπορείς να ανταπεξέλθεις».

Για το ότι η περσινή χρονιά δεν κύλησε τόσο ιδανικά είπε: «Είναι κάτι που με πείσμωσε, θέλω κάθε χρόνο να γίνομαι και καλύτερος. Πέρσι είχα λίγες συμμετοχές και δεν είχα την εικόνα που περίμενα σε σχέση με την πρώτη μου χρονιά. Φέτος θέλω τα πράγματα να πάνε καλύτερα».

Για το τι βίωσε την περσινή χρονιά: «Ήμουν πολύ χαρούμενος γιατί δίπλα μου είχα ανθρώπους που με στήριξαν. Και η οικογένειά μου, που βρίσκεται δίπλα μου συνεχώς, όσο και άλλοι άνθρωποι. Με στήριξαν όχι μόνο πέρσι που τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελα, αλλά ακόμα και όταν όλα πήγαιναν καλά».

Τον επόμενο στόχο του: «Μετά από αυτή την κλήση θέλω να καθιερωθώ στην Εθνική, θέλω μια καλή ευρωπαϊκή πορεία με την ομάδα μου, τον ΠΑΟΚ, αλλά και να κατακτήσουμε έναν τίτλο».

Για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των παιχνιδιών στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Μην ξεχνάμε όμως πως ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα που μας δυσκολεύει κάθε χρόνο. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια καλή ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα