Ο αγωνιστικός Γολγοθάς του ΠΑΟΚ

Ο αγωνιστικός Γολγοθάς του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ο αγωνιστικός Γολγοθάς του ΠΑΟΚ

bet365

Σε ένα διάστημα 53 ημερών ο ΠΑΟΚ καλείται να δώσει μια σειρά από δύσκολους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, που θα κρίνουν το μέλλον της ομάδας στις διοργανώσεις.

Η κλήρωση για τους ομίλους του Europa League, μπορεί να έφερε αρχικά χαμόγελα στην Τούμπα, καθώς ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Ντόρτμουντ, αλλά και δύο ομάδες του χεριού του, όμως όταν τα έβαλαν κάτω διαπίστωσαν πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Οι Θεσσαλονικείς, από τα τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι και τις αρχές Νοεμβρίου, έχουν να δώσουν δύσκολα παιχνίδια για το πρωτάθλημα και μάλιστα συνεχόμενα. Αν προσθέσει κανείς και τα παιχνίδια για την Ευρώπη τότε αντιλαμβάνεται ο καθένας πως πρόκειται για αγωνιστικό Γολγοθά.

Ο Δικέφαλος στις 17 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίζει στο Μπακού την Καμπάλα. Επιστρέφοντας στην Θεσσαλονίκη θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ πιθανότατα στις 20 του ίδιου μήνα. Την πρώτη ημέρα του Οκτώβρη, οι "ασπρόμαυροι" θα παίξουν με την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην Τούμπα. Νωρίτερα όμως τον Ατρόμητό στο Περιστέρι στις 27 Σεπτεμβρίου και μετά τους Γερμανούς, στην Τούμπα τον Ολυμπιακό στις 4 Οκτωβρίου.

Πριν το παιχνίδι με την Κράσνονταρ που θα γίνει στις 22 Οκτωβρίου στην Τούμπα , ο ΠΑΟΚ θα μεταβεί στο γειτονικό Καυτανζόγλειο την Κυριακή στις 18 του ίδιου μήνα για ν' αντιμετωπίσει τον Ηρακλή. Μετά την αναμέτρηση με τους Ρώσους παραμονές του Αγίου Δημητρίου θα υποδεχθεί στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό. Ο Γολγοθάς τελειώνει στις αρχές Νοεμβρίου καθώς αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Ρωσία για την αναμέτρηση με την Κρασνοντάρ.

Βέβαια, δεν έχουμε ακόμα την κλήρωση για το Κύπελλο κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Αν προστεθούν και αυτοί οι αγώνες τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τους "ασπρόμαυρους". Αυτό που εύχονται στην Τούμπα είναι να μην υπάρξουν τραυματισμοί, προκειμένου ο Ιγκόρ Τούντορ να έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα