Άφιξη, υποδοχή και... διπλό με Ξάνθη! (pics)

Γιώργος Τσακίρης
Άφιξη, υποδοχή και... διπλό με Ξάνθη! (pics)

bet365

Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται στην Θράκη για το αυριανό ματς στα Πηγάδια και 100 οπαδοί της Ένωσης την υποδέχτηκαν στην Αλεξανδρούπολη ζητώντας νίκη...

Το αυριανό ματς με αντίπαλο την Ξάνθη στα Πηγάδια έχει προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση σε όλους τους ΑΕΚτσήδες της Βορείου Ελλάδας που έχουν ουσιαστικά εξαφανίσει (ελάχιστα κομμάτια έμειναν και πολλά είναι κρατημένα για όσους ταξιδέψουν μεμονωμένα από Αθήνα) τα 1.400 εισιτήρια που έχουν στη διάθεσή τους.

Πριν λίγη ώρα περισσότεροι από 80 με 100 φίλους της ΑΕΚ υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης την αποστολή της αγαπημένης τους ομάδας με συνθήματα που αφορούσαν φυσικά (και ζητούσαν) το νικηφόρο αποτέλεσμα στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη.

Η ομάδα (εννοείται πως) θα διανυκτερεύσει στην Ξάνθη και εκεί φυσικά βρίσκονται αρκετοί φίλοι της Ένωσης και περιμένουν τους Κιτρινόμαυρους του Δέλλα (που ήταν από τα πρόσωπα που «αποθεώθηκαν» από τους οπαδούς της ΑΕΚ όπως για παράδειγμα και οι Βάργκας, Μπουονανότε, Μάνταλος, Αραβίδης, Πλατέλλας και άλλοι) για να τους υποδεχτούν και φυσικά ως είθισται να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες και να πάρουν αυτόγραφα...

Θυμίζε ότι στην Ξάνθη δεν ταξίδεψαν οι τραυματίες Κορδέρο και Τζιμπούρ όπως επίσης και ο Άρθο που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και προφυλάχθηκε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα