«Ο αποκλεισμός βοηθάει τη Γκενκ για Καρέλη»

«Ο αποκλεισμός βοηθάει τη Γκενκ για Καρέλη»

Κώστας Ζάλιαρης
«Ο αποκλεισμός βοηθάει τη Γκενκ για Καρέλη»

bet365

Σε θέση ισχύος έχει βρεθεί πλέον η Γκενκ στην προσπάθειά της για την απόκτηση του Νίκου Καρέλη από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο.

Ήταν αναμενόμενο πως το θέμα του Έλληνα επιθετικού θα βρεθεί σε πρώτο πλάνο έπειτα από τον ντροπιαστικό αποκλεισμό του «τριφυλλιού» από την Καμπάλα και την τεράστια οικονομική ζημιά που θα επιφέρει η απουσία από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στους «πράσινους».

Ο βελγικός Τύπος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις προσπάθειες της Γκενκ και η ιστοσελίδα «voetbalnieuws.be» τονίζει πως ενώ μέχρι πρότινος η ομάδα της χώρας αντιμετώπιζε δυσκολίες και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού για τον Νίκο Καρέλη, πλέον βρίσκεται σε θέση ισχύος έπειτα από τη νύχτα ντροπής που πέρασε την Πέμπτη το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου.

«Η ζημιά στα οικονομικά της ελληνικής ομάδας θα είναι τέτοια που κάνει αυτή τη στιγμή πιο εφικτή την πώληση του Καρέλη» αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ άστοχα τονίζεται ότι ενδεχομένως να παραχωρηθούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές προς εξοικονόμηση χρημάτων...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα