Ενήμερος ο Νεϊμάρ για το νέο συμβόλαιο

Ενήμερος ο Νεϊμάρ για το νέο συμβόλαιο

Κώστας Ζάλιαρης
Ενήμερος ο Νεϊμάρ για το νέο συμβόλαιο

bet365

Ο πατέρας του Νεϊμάρ έχει ενημερωθεί από τη Μπαρτσελόνα για τις προθέσεις του συλλόγου να ανανεωθεί το συμβόλαιό του γιου του, όμως, δεν θα υπάρξει βιασύνη στην υπόθεση.

Αφού ξεκαθαρίστηκε από τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα» ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν πωλείται και καλό θα ήταν να σταματήσουν τα τρελά σενάρια που θέλουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πληρώνει αστρονομικό ποσό για να τον κάνει δικό της, στη Βαρκελώνη ηρεμούν και σκέφτονται με προσοχή το νέο συμφωνητικό που θα υπογραφεί με τον Νεϊμάρ.

Ο παίκτης ξέρει ότι η ομάδα θέλει να του ανανεώσει τους όρους του ισχύοντος συμβολαίου, ο πατέρας του, που τον εκπροσωπεί, έχει ενημερωθεί σχετικά και κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν, δίχως βιασύνες, οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι πως σύμφωνα με τη «Marca», με το νέο συμβόλαιο, ο Νεϊμάρ θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Μπαρτσελόνα, πίσω από τον Λιονέλ Μέσι, ενώ αυτή τη στιγμή τον ξεπερνούν σε μισθό οι Σουάρες, Ινιέστα και Ντάνι Άλβες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα