Με τον Μπέργκ ψάχνει την νίκη - ηρεμία...

Με τον Μπέργκ ψάχνει την νίκη - ηρεμία...

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Με τον Μπέργκ ψάχνει την νίκη - ηρεμία...

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα και την μεγάλη σημασία, που θα έχει η νίκη -αν έρθει- σε μία πολύ δύσκολη έδρα, αλλά και κόντρα σε έναν πολύ αλλαγμένο -σε σχέση με πέρυσι-Παναιτωλικό

To σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό είναι φυσικά πολύ επικίνδυνο, αλλά αν οι «πράσινοι» καταφέρουν και πάρουν το τρίποντο αφήνουν πίσω τους την γκρίνια και την αμφισβήτηση από τον κόσμο τους και παίρνουν μεγάλη ανάσα για τη συνέχεια. Τα αποτέλεσμα εξαρτάται από το πώς θα εμφανιστεί στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός. Με εμφάνιση τύπου Καμπάλα είναι απίθανο να κερδίσει. Επειδή ακολούθησε πολύς θόρυβος για αυτή την εμφάνιση και το 0-0 θεωρώ, ότι πολύ δύσκολα μέσα σε τέσσερις ημέρες η ομάδα θα κάνει ανάλογα κακή εμφάνιση. Αν και κατά την απόψή μου αυτό που θέλει όχι σήμερα, αλλά... χθες ο Παναθηναϊκός δεν είναι τόσο οι καλές εμφανίσεις, αλλά οι νίκες. Φανταστείτε μόνο με την εμφάνιση, που έκανε στο Μπακού η ομάδα να κέρδιζε με 0-2. Μπορούσε να το κάνει το γκολ και στις ευκαιρίες του Καρέλη και στις ευκαιρίες του Μπέργκ. Δεν μπήκαν και ακολούθησε αυτή η μουρμούρα. Αν κέρδιζε κανένας δεν θα στεκόταν στην εμφάνιση.Σήμερα ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται την καλή εμφάνιση , τη νίκη χρειάζεται. Αν τα συνδυάσει και τα δύο; Ιδανικό. Μεταξύ των δύο προτιμότερο το τρίποντο.

Μέσα ο Μπέργκ, μέσα ο Νίνης και σε σχέση με την 11αδα στο Μπακού θα γίνουν και άλλες δύο-τρεις αλλαγές. Ο Σουηδός σκοράρει με τον Παναιτωλικό. Εβαλε γκολ στο πρώτο του παιχνίδι με την φανέλα του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου, σημείωσε και ένα καταπληκτικό γκολ πέρυσι στο ματς κυπέλλου με τον Παναιτωλικό πάλι στην Λεωφόρο στην επιστροφή του στα γήπεδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του πέρυσι τέτοια εποχή(πρώτη αγωνιστική κόντρα στον Λεβαδειακό).

Ο Παναιτωλικός ; Καμία σχέση με τον περσινό. Εχουν φύγει καλοί παίκτες, έχει φύγει ο Χάβος, ο νέος προπονητής ακόμα ψάχνεται και οι νέοι παίκτες που έχουν έρθει δεν έχουν προσαρμοστεί. Η ομάδα του Αγρινίου προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Είναι καλύτερα αυτές τις ομάδες(που είναι δυνατές στην έδρα τους) να τις παίζεις τώρα , παρά σε ένα, δύο μήνες, που θα έχουν βρει την φόρμα τους.

Αλλά είπα. Όλα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό. Κερδίζει, ηρεμεί και πάει με φόρα στα δύο επόμενα παιχνίδια στην Λεωφόρο αυτή την εβδομάδα. Δεν κερδίζει; Το κλίμα αμφισβήτησης θα γίνει ακόμα πιο έντονο και οι μουρμούρες θα αυξηθούν.

ΥΓ:. Επειδή ακούω, ότι ο Σιδηρόπουλος φέτος μπορεί να γίνει... Θάνος (πέρυσι στην πρεμιέρα δεν έδωσε το καθαρό πέναλτι στον Μπέργκ που έκανε ο Τόμας, που έπρεπε να αποβληθεί κιόλας) ελπίζω και εύχομαι να μην δικαιωθούν όσοι το λένε και μετά το ματς ο συγκεκριμένος διαιτητής να έχει περάσει απαρατήρητος.

ΥΓ2: Ο Εσιέν είναι με την ομάδα στο Αγρίνιο. Μπορεί σήμερα να μην παίξει, αλλά μετράει αντίστροφα για την πρώτη εμφάνιση στα παιχνίδια , που έρχονται έτοιμος να εκθέσει... πολλούς, που βιάστηκαν να τον ξεγράψουν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.