Λεβαδειακός: Από την πίσω πόρτα στην Super League! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Λεβαδειακός: Από την πίσω πόρτα στην Super League! (vids)

bet365

Αγωνιστικά έπεσε αλλά οι εξελίξεις και οι αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων τα έφεραν έτσι ώστε ο Λεβαδειακός να είναι για άλλη μία χρονιά στην Super League.
Και όμως με αυτά και με αυτά οι Βοιωτοί θα κλείσουν μία πενταετία στα μεγάλα σαλόνια. Με την παρουσία τους και φέτος στην Super League. Έστω από... σπόντα. Διότι αγωνιστικά στις 10 Μαΐου ο Λεβαδειακός βίωσε τον αγωνιστικό υποβιβασμό παρά τη νίκη του μέσα στο Παγκρήτιο επί του Εργοτέλη. Όμως οι εξωαγωνιστικές... περιπέτειες της Κέρκυρας φέρνουν τους Φαίακες στην Football League και τον Λεβαδειακό ξανά στην Λίγκα! Οι Πράσινοι της Βοιωτίας έχουν να επιδείξουν ως κορυφαία θέση τους τα τελευταία χρόνια την 7η του 2011-2012. Ήταν την πρώτη χρονιά που είχαν επιστρέψει από την Β' Εθνική. Ο Λεβαδειακός με βάση τα τωρινά δεδομένα βέβαια δεν μπορεί να έχει τέτοιες βλέψεις για την φετινή σεζόν στην κατηγορία.
Δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεθεί τη νέα σεζόν στην 7η θέση... Όχι επειδή οι άλλες ομάδες ανέβηκαν τόσο πολύ επίπεδο. Αλλά επειδή οι δικαστικές... ταλαιπωρίες του Γιάννη Κομπότη, ο αγωνιστικός υποβιβασμός και όλα όσα ακολούθησαν δεν του επέτρεψαν να φτιάξει μία στέρεα βάση και ένα ανάλογο ρόστερ για τη νέα χρονιά. Οι αποχωρήσεις παικτών ήταν αρκετές και μόνο η παρουσία του Άκη Μάντζιου στον πάγκο της δίνει μία... ασφάλεια. Ο Μάντζιος εξάλλου διαφοροποίησε προς το καλύτερο την εικόνα του Λεβαδειακού σε σχέση με την εποχή Παντελίδη. Ένα... θέμα που είχε πέρυσι ο Λεβαδειακός ήταν οι χαμένοι εντός έδρας βαθμοί: ήταν 28 τον αριθμό...
ΗΡΘΑΝ: Ρομέου, Μίνγκας και Ουόν.
ΕΦΥΓΑΝ: Πουλίδο, Πελέ, Βούκσεβιτς, Γκόμεζ (ελεύθερος), Πίντερ (ελεύθερος), Μπουσταμάντε, Ζίτο (ελεύθερος), Τομάς, Σηφάκης (ελεύθερος), Μρντάκοβιτς και Στρατηλάτης.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Στα 45 του χρόνια ο Άκης Μάντζιος έχει παρουσιάσει καιρό τώρα τα προπονητικά πεπραγμένα και τις ικανότητές του. Από το 2008 στους πάγκους, πρώτα σε Α.Ο Χαϊδαρίου και Θρασύβουλο και ύστερα στον Πανιώνιο. Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, στην οποία αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά. Είναι σαν ένα δικό της παιδί. Μετά θητείες σε Κέρκυρα, Πανθρακικό και από πέρυσι στην Βοιωτία για τον Λεβαδειακό. Πρόκειται για έναν σοβαρό προπονητή, που είναι χαμηλών τόνων και τον οποίο εκτίμησαν στην ομάδα του, παρότι δεν επετεύχθη η σωτηρία. Φέτος βέβαια τον περιμένει μία πολύ δύσκολη αποστολή...
ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ: Είναι δύο. Ο Βαγγέλης Μάντζιος στην επίθεση και ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ. Ο πρώτος βρέθηκε μία ανάσα από τον Πλατανιά, απασχόλησε και τον Ηρακλή και άλλες ομάδες αν εν τέλει έμεινε στους Βοιωτούς. O Μάντζιος θα αποτελέσει και φέτος ένα βαρύ... πυροβολικό για την επίθεση του Λεβαδειακού. Από κοντά και ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, που με την ταχύτητά του, τις πλαγιοκοπήσεις του, τις ασίστ του και τα σουτ του δημιουργεί πάντα πρόβλημα στις αντίπαλες άμυνες.
ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΝ: Στην περίπτωση μίας εύκολης παραμονής. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, οι καταστάσεις και τα πρόσωπα θα είναι μία σημαντική επιτυχία.
ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΑΝ: Πέσει ξανά αγωνιστικά. Και πέρυσι συνέβη αυτό, όμως η υπόθεση της Κέρκυρας επέτρεψε στον Λεβαδειακό να συνεχίσει στην Super League.
SITE: levadiakosfc.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα