H Γρανάδα, ο Μποτία και η Φενέρ

H Γρανάδα, ο Μποτία και η Φενέρ

Αντώνης Σαούλης
H Γρανάδα, ο Μποτία και η Φενέρ

bet365

Οι σχέσεις του Αγκιλάρ με τον ισπανικό σύλλογο, το προ ημερών ενδιαφέρον και η έλευση των Τούρκων που αλλάζει τα δεδομένα για τον Μποτία και όχι μόνο. Το gazzetta.gr αναλύει...

Τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει σύμφωνα με τους Ισπανούς το ενδιαφέρον της Γρανάδα για τον Αλμπέρτο Μποτία. Ενα ενδιαφέρον που υπήρχε εδώ κι αρκετές μέρες μιας και ο ατζέντης του 26χρονου στόπερ, Μαριάνο Αγκιλάρ έχει καλές σχέσεις με τον συγκεκριμένο σύλλογο. Αυτός ήταν άλλωστε που έκανε την μεταγραφή του Ρούμπεν Πέρες από την Ατλέτικο στην Γρανάδα.

Ωστόσο η Γρανάδα έχει για την ώρα κλεισμένες τις θέσεις των στόπερ. Πριν από μερικά 24ωρα έκλεισε και τον Νταβίντ Λομπάν ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ελτσε και υπέγραψε συμβόλαιο με την Γρανάδα. Ο 28χρονος Ισπανός μάλιστα προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν (34 ματς με 5 γκολ στην Λα Λίγκα). Νωρίτερα τον Ιούλιο η Γρανάδα είχε υπογράψει και τον Μουσαβού-Κινγκ από την Καέν (για τον πάγκο) ενώ διατήρησε στο ρόστερ τον αρχηγό, Ντιέγκο Μάιντς (23 ματς και 3 γκολ) αλλά και τον Ζαν-Σιλβέν Μπαμπίν (34 συμμετοχές πέρσι).

Ουσιαστικά έχασε τον Μουρίγιο που πήγε στην Ιντερ αντί 8 εκατ. ευρώ και τους αναπληρωματικούς Κάλα και Μπουγαϊδη. Μάλιστα, αυτό που γινόταν γνωστό την Δευτέρα από τους ανθρώπους της Γρανάδα είναι ότι κατά 90% οι μεταγραφές τελείωσαν και πως εάν γίνει μια επιπλέον προσθήκη δεν θα είναι για την θέση του κεντρικού αμυντικού. Κίνηση τακτικής; Πολύ πιθανό αν και παραδέχονταν το ενδιαφέρον για τον Μποτία πριν όμως υπάρξουν εξελίξεις με τον Λομπάν.

Η ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡ
Την Τετάρτη το πρωί σκάει η Φενέρμπαχτσε στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Και σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του τούρκικου συλλόγου θα έχουν επαφές με αυτούς του Ολυμπιακού. Ούτως ή άλλως οι δύο σύλλογοι έχουν εξαιρετικές σχέσεις (πέρσι φιλικό στην Κωνσταντινούπολη, φέτος στο Αφιόν).

Τι θα μπορούσαν να συζητήσουν; Η Φενέρ με την προσθήκη του Φεγκουλί (είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Βαλένθια) φαίνεται να κλείνει τις μεταγραφές της. Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ψάχνει να ξεφορτωθεί τους Στοχ και Κράσιτς (πιθανότατα θα συνεχίσουν στην Μπούρσασπορ) ενώ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει και ο Σουηδός Χόλμεν.

Ωστόσο ο Βίτορ Περέιρα φαίνεται να ψάχνει ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό. Τον Μποτία; Δεν αποκλείεται. Αλλωστε ο Πορτογάλος είχε εκφραστεί με κολακευτικά σχόλια για τον Ισπανό αμυντικό κατά την παρουσία του στου Ρέντη. Μάλιστα οι Τούρκοι πήγαιναν το σενάριο ένα βήμα πιο μπροστά. Τόνιζαν ότι είναι πιθανό να παίξει και τράμπα με τον Κάντλετς. Τον 30χρονο διεθνή Τσέχο ο οποίος είναι περίπτωση Μαρκάνο. Δηλαδή στόπερ που μπορεί να παίξει και ως αριστερό μπακ...

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα