Επιβεβαίωση για Μαρλόν από Βραζιλία

Επιβεβαίωση για Μαρλόν από Βραζιλία

Δημήτρης Τομαράς
Επιβεβαίωση για Μαρλόν από Βραζιλία

bet365

Στην Βραζιλία αποκαλύπτουν πως ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για την απόκτηση του Μαρλόν, όνομα το οποίο διαβάσατε πρώτα στο Gazzetta.gr.
Από τις 4 Αυγούστου έχετε διαβάσει στο Gazzetta.gr για τον νεαρό Βραζιλιάνο σέντερ μπακ και τις εξελίξεις με τον παίκτη. Την Πέμπτη στην χώρα του καφέ κυκλοφόρησε ευρέως η πληροφορία περί επίσημης προσφοράς του Ολυμπιακού στην Φλουμινένσε, η οποία όμως δεν πήρε θετική τροπή. Κάτι για το οποίο επίσης σας είχαμε ενημερώσει. Για τον Μαρλόν τα δεδομένα έχουν ως εξής: το 60% των δικαιωμάτων του είναι στην Φλουμινένσε, το 10% στην εταιρεία Magnitude Sports, το 12.5% στον ατζέντη Εβάντρο Φερέιρα και το 7.5% σε ένα άλλο... γκρούπ διαμεσολαβητών.
Και μένει ένα μικρό υπόλοιπο που δεν είναι ξεκάθαρο το που ανήκει... Η Φλουμινένσε δεν προτίθεται να δώσει τον παίκτη με αγορά με κάτω από 5 εκατ. ευρώ ενώ θα προτιμούσε για φέτος να τον δώσει δανεικό για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς. Στην Βραζιλία εκτός από το όνομα του Ολυμπιακού, για τον οποίο τονίζεται πως θα κάνει και άλλη προσπάθεια για τον Μαρλόν έχει διαρρεύσει και αυτό της Μπαρτσελόνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα