Επικοινωνία Τζιμπούρ με Μιλοβάνοβιτς

Επικοινωνία Τζιμπούρ με Μιλοβάνοβιτς

Γιώργος Τσακίρης
Επικοινωνία Τζιμπούρ με Μιλοβάνοβιτς

bet365

Ο Αλγερινός επιθετικός μίλησε με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ εξηγώντας του πως έχει λάθος συνεννόηση και δεν κατάλαβε πως υπήρχε πρωινή προπόνηση.

Υπήρξε επαφή κι επικοινωνία του Ράφικ Τζιμπούρ με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προκειμένου να δώσει εξηγήσεις (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μίλησε και με τον κ. Μπουρουτζίκα) για το γεγονός ότι δεν έδωσε το παρών στο πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης.

Ο Αλγερινός επιθετικός μίλησε με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ κι εξήγησε πως υπήρξε κάποια παρεξήγηση αφού ο ίδιος προφανώς γνώριζε ότι υπήρχε μόνο απογευματινή προπόνηση και γι αυτό δεν βρέθηκε στα Σπάτα.

Στο 2.40 προσφέρεται στη NoviBet το ενδεχόμενο να σημειωθούν παραπάνω από τρία γκολ στο Ιντερ - ΑΕΚ.

Μάλιστα, ο Τζιμπούρ την προηγούμενη ημέρα το απόγευμα είχε δουλέψει μια ώρα επιπλέον πρόγραμμα φυσικής κατάστασης γνωρίζοντας ότι δεν θα υπάρξει πρωινή προπόνηση και ήθελε να επωφεληθεί με ένα επιπλέον πρόγραμμα εκγύμνασης.

Πάντως, το απόγευμα αναμένεται να τα πει και με τον Τραϊανό Δέλλα και αναμένεται με ενδιαφέρον και η αντίδραση του τεχνικού του ΑΕΚ και το αν θα υπάρξουν συνέπειες για την απουσία του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα