ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στον Ολυμπιακό ο Καμπιάσο

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στον Ολυμπιακό ο Καμπιάσο

Αντώνης Σαούλης
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στον Ολυμπιακό ο Καμπιάσο

bet365

Απόλυτη επιβεβαίωση του gazzetta.gr με τον Αργεντινό μέσο να τα βρίσκει σε όλα με τον Ολυμπιακό! Την Παρασκευή στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Είναι οριστικό. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κλείσει τον Εστέμπαν Καμπιάσο πραγματοποιώντας την μεταγραφή του καλοκαιριού (μέχρι την επόμενη;) όπως σας αποκάλυψε το gazzetta.gr από το απόγευμα της Τετάρτης. Οι «ερυθρόλευκοι» τα τελευταία 24ωρα ήταν σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του παίκτη τον οποίο κι έπεισαν να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος βρέθηκε στο Μιλάνο για τις τελευταίες εκκρεμότητες οι οποίες διευθετήθηκαν και την Παρασκευή ο Αργεντινός μέσος θα είναι στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο του και ν' ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό!

Οπως σας είχαμε γράψει το συμβόλαιο του Καμπιάσο θα φτάσει κοντά στα 2 εκατ. ευρώ ετησίως δίχως να έχει διευκρινιστεί ακόμα εάν θα είναι κλειστό διετές ή 1 με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν. Ο Ολυμπιακός με την κίνηση αυτή ανεβάζει ακόμα περισσότερο την ποιότητα του στην μεσαία γραμμή προσθέτοντας έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία σε Ρεάλ, Ιντερ, Πρέμιερ Λιγκ αλλά και Εθνική Αργεντινής!

Ο Καμπιάσο είναι ουσιαστικά ο... αντικαταστάτης του Κασάμι. Ο Ελβετός δεν επέστρεψε με την υπόλοιπη αποστολή από την Ολλανδία μιας και είναι σε transfer list και μέσα στις επόμενες μέρες (ίσως και ώρες) γίνει γνωστό ο επόμενος προορισμός του. Προφανώς και μιλάμε για «αναβάθμιση» στα χαφ του Ολυμπιακού με τον 35χρονο χαφ να «κουμπώνει» ως 8αρι ανάμεσα σε Τσόρι και Μιλιβόγεβιτς.

Ο Καμπιάσο έρχεται στην Ελλάδα για να ζεστάνει ακόμα περισσότερο τους φίλους του Ολυμπιακού ενώ αναμένονται και οι άλλες μεταγραφές. Είπαμε. Ο Αύγουστος είναι ο μήνας του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα