Επιστροφή Γιαλούση και Ντος Σάντος στον Εργοτέλη

Νίκος Τσιώκος
Επιστροφή Γιαλούση και Ντος Σάντος στον Εργοτέλη

bet365

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε την επιστροφή του Λευτέρη Γιαλούση και την απόκτηση του Τόμας Ντος Σάντος, με τους δύο παίκτες να υπογράφουν για δύο και τρία χρόνια, αντίστοιχα.

Ένα παλιό του γνώριμο έφερε πίσω στο Ηράκλειο ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την Πέμπτη (6/8) την επιστροφή του Λευτέρη Γιαλούση στο Παγκρήτιο. Ο 30χρονος αμυντικός αποχώρησε το καλοκαίρι του 2012 για τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ αγωνίστηκε και στον Ολυμπιακό Βόλου και για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι και πάλι στα «κιτρινόμαυρα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης

Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του αμυντικού Λευτέρη Γιαλούση στην ομάδα μας έπειτα από τρία χρόνια. Ο 30χρονος (18/07/15) Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο έως τις 31/06/2017.

«Πατέρας ο Απόστολος, αδερφός ο Δημήτρης Παπουτσάκης»

Μετά τις υπογραφές, ο Γιαλούσης έκανε και δηλώσεις τονίζοντας πως είχε τον Απόστολο Παπουτσάκη σαν πατέρα του και σαν αδερφό του τον Δημήτρη Παπουτσάκη, που μπήκε μπροστά και οδηγεί τον Εργοτέλη στη Football League στην προσπάθεια για επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

«Όταν αποχώρησα από την ομάδα, θεωρώ ότι ήταν σε μία δύσκολη χρονική περίοδο γιατί μετά «έφυγε» ο Απόστολος Παπουτσάκης, τον οποίο είχα σαν πατέρα μου και τον γιό του, Δημήτρη, σαν αδερφό μου. Επέστρεψα στο σπίτι μου, στο Ηράκλειο, στην ομάδα που με ανέδειξε στη Σούπερ Λιγκ.

Ήρθα για να βοηθήσω κι εγώ να επιστρέψει ο Εργοτέλης στη Σούπερ Λιγκ και να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Ο τρόπος που με προσέγγισαν τόσο ο Δημήτρης Παπουτσάκης, όσο και ο Σταύρος Λαμπράκης ήταν ο λόγος που αποφάσισα δίχως δεύτερη σκέψη να επιστρέψω στην ομάδα», ήταν τα λόγια του.

Το who is who του Γιαλούση

Ο Λευτέρης Γιαλούσης γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 18 Ιουλίου 1985, έχει ύψος 1,81μ. και αγωνίζεται τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Το καλοκαίρι του 2006 ο Εργοτέλης τον απέκτησε από τον Ηρόδοτο και τον ανέδειξε στη Σούπερ Λίγκα, όπου έχει μετρήσει συνολικά 78 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ, ενώ έχει και 16 εμφανίσεις στο Κύπελλο Ελλάδας.

Το καλοκαίρι του 2012 ήρθε η μεταγραφή στον Αστέρα, με τον οποίο είχε 3 εμφανίσεις στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και άλλη 1 στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Ένα χρόνο αργότερα... μετακόμισε στον Βόλο και στον τοπικό Ολυμπιακό για να μετρήσει 32 συμμετοχές και 2 γκολ στη Football League.

Ντος Σάντος τριετίας

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Κρήτης ανακοίνωσε και την απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού, Τόμας Ντος Σάντος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διαρκείας τριών ετών και δήλωσε ανυπόμονος να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» και να βοηθήσει τον Εργοτέλη να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Τόμας Ντος Σάντος. Ο 23χρονος (13/03/1992) μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας τριετούς διάρκειας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Εργοτέλη. Ευχαριστώ την ομάδα για την εμπιστοσύνη της και για την ευκαιρία που δίνει να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα του Εργοτέλη και θα κάνω το καλύτερο για τον σύλλογο», είπε ο Ντος Σάντος, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα