Αυτούς αποφεύγει ο Παναθηναϊκός

Αυτούς αποφεύγει ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Αυτούς αποφεύγει ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε κόντρα στη Μπριζ και έτσι την Παρασκευή θα βρεθεί ως ισχυρός στη κλήρωση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να αποκλείστηκε από την Μπριζ με το βαρύ 3-0 στο Βέλγιο, ωστόσο πλέον είναι καθήκον του να βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για να μην έχει ακόμα μεγαλύτερο οικονομικό... κραχ!

Οι «πράσινοι», σττη κλήρωση της Παρασκευής θα μπουν στο γκρουπ των ισχυρών, κάτι που σημαίνει πως θα αποφύγουν κάποιες δυνατές ομάδες.

Για την ώρα, δεδομένα ο Παναθηναϊκός αποφεύγει: Άγιαξ, Σάλτσμπουργκ, Βικτόρια Πλζεν, Στεάουα Βουκουρεστίου, Γιούνγκ Μπόις, Σπάρτα Πράγας, Φενέρμπαχτσέ, Λεχ Πόζναν.

Από την άλλη, μόνοι σίγουροι υποψήφιοι αντίπαλοι αυτή την ώρα είναι οι Βιντεότον και Μιλσάμι, ενώ οι Καραμπάγκ, Ελσίνκι, Μόλντε και Μίντιλαντ περιμένουν να δουν να θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών ή όχι, κάτι που θα εξαρτηθεί από το ποιες ομάδες θα προκριθούν από την τρίτη προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα