Αμπντούν και άλλες δύο μεταγραφές για Βέροια

Αμπντούν και άλλες δύο μεταγραφές για Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Αμπντούν και άλλες δύο μεταγραφές για Βέροια

bet365

Ο Τζαμέλ Αμπντούν, ένας αριστερός μπακ κι ένας που θα αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό αναμένεται να αποτελέσουν τις τελευταίες μεταγραφές της Βέροιας για τη νέα σεζόν.

Παράλληλα με τη συνέχεια της προετοιμασίας η Βέροια σιυνεχίζει και την ενίσχυση του ρόστερ της. Ήδη έχουν αποκτηθεί οι Τζόναθαν Λόπεζ, Νίκος Τσουμάνης, Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, Γουίλιαμ Ετζενγκέλε, Ανέστης Καρακώστας, Δημήτρης Γιαννούλης, Ρότζερς Κόλα, Μοχάμεντ Γιουσούφ, ενώ προ των πυλών βρίσκεται και ο Τζαμέλ Αμπντούν.

Μάλιστα, ο Αλγερινός άσος θεωρείται «κλεισμένος», όμως ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τη «βασίλισσα του Βορρά». Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κάποια άλλη εξέλιξη στο μεταγραφικό σκέλος του συλλόγου της Ημαθίας, που οδεύει προς τη συμπλήρωση του ρόστερ. Συγκεκριμένα, αυτό θα «κλείσει» με δύο ακόμα μεταγραφές, πέραν του Αμπντούν.

Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να φέρουν έναν αριστερό μπακ, ώστε να αποτελέσει το μπακ του Τσουμάνη, που αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός αριστερός ακραίος αμυντικός που υπάρχει στο έμψυχο δυναμικό της Βέροιας. Η έτερη περίπτωση αφορά ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό, με τις κινήσεις των διοικούντων να γίνονται άμεσα για να ολοκληρωθεί το ρόστερ το συντομότερο δυνατόν.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι από την ΠΑΕ διαψεύδονται τα όποια ονόματα ακούγονται ή γράφονται. Ένα εξ' αυτών είναι του 28χρονου Πολωνού μέσου, Ράντοσλαβ Μαγιέφσκι, ο οποίος ήταν συμπαίκτης του Αμπντούν στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα