«Ενδιαφέρον του Ηρακλή για Έλντον Ράμος»

Απόστολος Παγώνης
«Ενδιαφέρον του Ηρακλή για Έλντον Ράμος»

bet365

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ψάχνει ομάδα να δώσει ξανά δανεικό τον Έλντον Ράμος και όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, ο Ηρακλής είναι ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «maisfutebol.iol.pt» έχει ήδη πραγματοποιήσει επαφή με τη Σπόρτινγκ για να εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, όμως, αντιμετωπίζει πολύ ισχυρό ανταγωνισμό από τη Γκαζιάντεπσπορ.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός πέρυσι είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Κόρδοβα, όμως δεν θα παίξει ούτε τη νέα σεζόν στη Λισαβόνα. Οι Τούρκοι από την πλευρά τους, αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριτής από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι θετικός για μετακίνηση στην γειτονική μας χώρα, όμως, μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία συμφωνία...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα