Εξετάσεις σε Τσόρι και Μιλιβόγιεβιτς

Εξετάσεις σε Τσόρι και Μιλιβόγιεβιτς

Δημήτρης Τομαράς
Εξετάσεις σε Τσόρι και Μιλιβόγιεβιτς

bet365

Οι τραυματίες Τσόρι Ντομίνγκες και Λούκα Μιλιβόγιεβιτς υποβλήθηκαν σε εξετάσεις την Δευτέρα για να διαπιστωθεί πιο επαρκώς η υπάρχουσα κατάστασή τους.
Τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα οι ερυθρόλευκοι, δούλεψαν πολύ επάνω στην τακτική, την αμυντική και επιθετική λειτουργία, αλλά και τις στημένες φάσεις. Διαρκείς ήταν οι οδηγίες του Σίλβα, για ακόμη μια φορά, διακόπτοντας τις ασκήσεις για να τονίσει αυτό που ήθελε να βλέπει από τους παίκτες του. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν δουλειά ακόμη και πάνω στα πλάγια, προκειμένου να αποκομίζουν... όφελος και να βγάζουν φάσεις. Το πρέσινγκ ήταν πάντα σε πρώτο πλάνο. Σε εξετάσεις υποβλήθηκαν οι Ντομίνγκες και Μιλιβόγεβιτς, οι οποίοι είχαν ενοχλήσεις σε γόνατο και ποδοκνημική αντίστοιχα.
Και οι δύο ταλαιπωρούνται από κακώσεις, από χτυπήματα σε ματς, όπως και ο Ρομπέρτο, με ενοχλήσεις στον αστράγαλο, επίσης από χτύπημα σε αγώνα. Προφυλάχθηκαν όλοι τους. Κανονικά γυμνάστηκαν ως γνωστόν οι Πάρντο και Φινμπόγκασον. Το πρωί της Τρίτης η προπόνηση θα γίνει στις 10 και στις 8 το βράδυ θα γίνει το τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους με την Σίβασπορ, πριν την επιστροφή στην... βάση. Από τις 6 Αυγούστου και μετά ο Ολυμπιακός θα προετοιμάζεται στον Ρέντη και ενώ έχει μπροστά του το φιλικό με την Μπεσίκτας στο Καραϊσκάκη (9 Ιουλίου) καθώς και το τεστ επί ελβετικού εδάφους με την Εθνική Κατάρ (13 Αυγούστου).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα