Το βάρος στην τακτική για Αστέρα

Το βάρος στην τακτική για Αστέρα

Νίκος Τσιώκος
Το βάρος στην τακτική για Αστέρα

bet365

Το βάρος στην τακτική έπεσε στη σημερινή προπόνηση του Αστέρα. Διπλή προπόνηση την Τρίτη (4/8), άλλη μία και αναχώρηση για Κύπρο την Τετάρτη (5/8).

Με μία προπόνηση το απόγευμα, επέστρεψαν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα τη Δευτέρα (3/8), μετά την ημέρα ξεκούρασης την Κυριακή (2/8).

Σε αυτή το βάρος έπεσε στην τακτική, με τους Αρκάδες να συνεχίζουν την προετοιμασία τους επί ελληνικού εδάφους την Τρίτη (4/8) με δύο προπονήσεις, το πρωί στο γυμναστήριο και το απόγευμα στο γήπεδο, και άλλη μία το πρωί της Τετάρτης (5/8).

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κύπρο, όπου θα αντιμετωπίσει την Ένωση Παραλιμνίου και τον ΑΠΟΕΛ την Πέμπτη (6/8) και την Παρασκευή (7/8), αντίστοιχα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα