Το βάρος στην τακτική για Αστέρα

Νίκος Τσιώκος
Το βάρος στην τακτική για Αστέρα

bet365

Το βάρος στην τακτική έπεσε στη σημερινή προπόνηση του Αστέρα. Διπλή προπόνηση την Τρίτη (4/8), άλλη μία και αναχώρηση για Κύπρο την Τετάρτη (5/8).

Με μία προπόνηση το απόγευμα, επέστρεψαν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα τη Δευτέρα (3/8), μετά την ημέρα ξεκούρασης την Κυριακή (2/8).

Σε αυτή το βάρος έπεσε στην τακτική, με τους Αρκάδες να συνεχίζουν την προετοιμασία τους επί ελληνικού εδάφους την Τρίτη (4/8) με δύο προπονήσεις, το πρωί στο γυμναστήριο και το απόγευμα στο γήπεδο, και άλλη μία το πρωί της Τετάρτης (5/8).

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κύπρο, όπου θα αντιμετωπίσει την Ένωση Παραλιμνίου και τον ΑΠΟΕΛ την Πέμπτη (6/8) και την Παρασκευή (7/8), αντίστοιχα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα