Φιλικό: Παναιτωλικός - Κέρκυρα 0-1

Νίκος Μαρούδας
Φιλικό: Παναιτωλικός - Κέρκυρα 0-1

bet365

Σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο του Αγρινίου, η Κέρκυρα επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού ο οποίος συνεχίζει να... ψάχνεται!

Ζευγάρωσαν τις φιλικές νίκες τους οι «Φαίακες», που μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Κέρκυρα, επικράτησαν και του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, έδειξε και πάλι καλό πρόσωπο και κατάφερε να κερδίσει 1-0.

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 39', όταν μετά από σουτ του Σιόντη, η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκών, στρώθηκε στον Μαρκόφσκι ο οποίος έδωσε στον Καϊκούτ και αυτός έκανε το 1-0. Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Πόντες να ρίχνει στη μάχη και τον Μάρκους Πάολο που υπέγραψε πρόσφατα στον Παναιτωλικό.

Οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται σε αναζήτηση λύσης στο γκολ, είχαν μια μεγάλη στιγμή με τον Μάκο να σουτάρει, αλλά τον γκολκίπερ της Κέρκυρας να σώζει με ωραία απόκρουση και να κρατάει στο 85' τη νίκη για την ομάδα του. Για τον Παναιτωλικό έκανε ντεμπούτο και ο Μάρκους Πάολο, ενώ δοκιμάστηκε και ο Άγγλος Λιρόι Λίτα, που πάντως δεν έδειξε πολλά.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λ. Πόντες): Κυριακίδης (46’ Στεφανάκος), Κέβιν, Κούσας, Ντάνι Μπεχαράνο, Κάπελ, Μαλεζάς, Mάκος, Ρομέρο (46’ Μάρκους Πάολο), Μύγας (46’ Κουτρουμάνος), Βασιλείου (28’ λ.τ. Λίτα), Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Βιγιαφάνιες).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Σ. Τσιώλης): Κουτζαβασίλης (82’ Τριαντάφυλλος), Βενέτης (64’ Κ. Μανωλάς), Ντιόγκο (18’ λ.τ. Μακρίδης), Καϊκούτ (71’ Στ. Μανωλάς), Κρητικός (85’ Μεντής), Γκόμες (64’ Καρντόζο), Σόλιτς (52’ Ντουαλά), Μαρκόφσκι (76’ Γεωργακόπουλος), Βίλα (85’ Κοτάτης), Σιόντης (79’ Βλάχος), Ντιμιτρόφσκι (64’ Καραγιαννίδης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα