Ατομικό ο Κίτσιου και τρέξιμο για ΠΑΟΚ

Ατομικό ο Κίτσιου και τρέξιμο για ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ατομικό ο Κίτσιου και τρέξιμο για ΠΑΟΚ

bet365

Πολύ τρέξιμο και διπλή προπόνηση με αφόρητη ζέστη για τον ΠΑΟΚ. Ατομικό για Κίτσιου, αλλά και Αθανασιάδη, Χαρίση και Πόζογλου.

Τι και αν η ζέστη ήταν αφόρητη; Ο Ιγκόρ Τούντορ, έχοντας μπροστά του και τους σημαντικούς αγώνες και την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, δεν χαρίστηκε στους παίκτες του και τους έκανε διπλή προπόνηση. Αρχικά το πρωί ο Ιταλός γυμναστής Πάολο Αρτίκο ήταν αυτός που ανέλαβε δράση με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και λίγα σπριντ για τελείωμα.

Όσον αφορά την απογευματινή προπόνηση περιείχε κυρίως μαθήματα τακτικής με έμφαση στην αμυντική συμπεριφορά και στην εναλλαγή του επιθετικού πρέσινγκ και στην άμυνα με βάθος. Ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν είχε στην διάθεσή του τον Στέλιο Κίτσιου, ο οποίο προληπτικά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Κλάους , Χαρίσης , Πόζογλου.

Και από τις δύο προπονήσεις απουσίασε και ο Λούκας που έχει πάρει ειδική άδεια, ενώ στον αντίποδα προπονήθηκαν οι Παπαδόπουλος και Πολύζος ανεβαίνοντας στην πρώτη ομάδα, λόγω των απουσιών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα